Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima mare decizie a lui Donald Trump. S-a gândit 29 de zile la asta

Ultima mare decizie a lui Donald Trump. S-a gândit 29 de zile la asta
După ce nu a mai fost președintele Americii, Donald Trump a simțit că intră într-un con de umbră. Și a încercat din răsputeri să combată acest lucru. Asta, pe lângă faptul că fostul președinte al Americii a fost exclus de pe rețelele sociale pentru fake news.

Ultima mare decizie a lui Donald Trump tocmai a devenit publică. Acesta a decis să își suspende blogul personal și e profund marcat că trebuie să o facă. dar, nu are de ales. Obișnuit să fie în lumina reflectoarelor, fostul președinte a constatat că nimeni nu mai este interesat de el.

Donald Trump își închide blogul după numai 29 de zile, din cauza numărului foarte mic de cititori. El a avut mult mai puțin trafic decât un site de rețete.

Ultima mare decizie a lui Donald Trump

Blog-ul fostului președinte american, Donald Trump, și-a încetat existența, după doar 29 de zile, din cauza lipsei de interes a cititorilor, relatează The Washington Post și Reuters.

Jason Miller, unul dintre angajații fostului președinte, a anunțat că pagina web a acestuia, denumită „De la biroul lui Donald J. Trump” (eng. From the Desk of Donald J. Trump) a fost închisă permanent.  „Era doar auxiliar (n. red. – blogul) la eforturile noastre mai largi”, a spus Miller. Acesta se referă la planurile lui Trump de a-și lansa propria rețea socială.

Donald Trump pregătește să lanseze propria rețea socială

În ultima decadă a lunii martie, fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, a dat de înțeles că va fi din nou prezent pe reţelele sociale în două sau trei luni, după ce îşi va crea propria platformă pe internet.

Același consilier, Jason Miller a dezvăluit că Trump a avut „reuniuni la nivel înalt” la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, din statul Florida, cu mai multe echipe pentru a discuta despre noul său proiect. Totodată, Miller a dat asigurări că „multe companii” s-au interesat de proiectul lui Trump. „Această nouă platformă va fi mare” şi va atrage „zeci de milioane de oameni”, a dat asigurări acesta.

Ce trafic făcea blogul fostului președinte

Până să își lanseze propria rețea socială, Donald Trump și-a făcut blog. Blogul a fost numit „o călăuză a libertății” de consilierii lui Trump. proiectul trebuia să fie o modalitate de a reveni în atenția publicului după ce Twitter, Youtube și Facebook l-au eliminat de pe platforme în urma tentativei eșuate de insurecție din 6 ianuarie  2021. Doar că, în ciuda așteptărilor optimiste, blogul a fost un eșec total.

În ultima sa zi de existență, blogul a reușit să strângă doar 1.500 de distribuiri și comentarii pe Facebook și Twitter. O analiză de luna trecută a arătat că site-ul lui Donald Trump avea mai puțin trafic decât site-ul unui serviciu de adopții pentru animale de companie sau decât un site de rețete de mâncare, Delish.

Sursa foto: Instagram

Smiley și Gina, superstițioși. Primul semn că respectă tradițiile a apărut pe mâna bebelușei. Foto

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre