Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimă oră. A murit marele interpret de muzică populară! Medic: Supradoză de anticoalgulant!

Ultimă oră. A murit marele interpret de muzică populară! Medic: Supradoză de anticoalgulant!
Lumea muzicii populare e în stare de șoc. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp. Nimeni nu se aștepta la această tragedie.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a fost internat în stare gravă la ATI Reșița. Acolo a și murit. Mîțu s-a simțit rău în timp ce se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin și a fost dus de urgență la spitalul de stat. Interpretul a început să scuipe sânge.

Deși era vaccinat cu două doze, COVID-ul i-a făcut ravagii în organism.

Doza de anticoagulant, greșită?

”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3. S-a încercat transferul său la Craiova, însă nu erau locuri disponibile la spital așa că a rămas internat la spitalul din Reșița.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. După ce și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu, Petrică Mițu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre