Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimele informații despre teribilul accident a lui Tiger Woods. A băut sau nu?

Ultimele informații despre teribilul accident a lui Tiger Woods. A băut sau nu?
Tiger Woods  a fost operat după accidentul de mașină pe care l-a provocat marți dimineața, la ora 7.12 am. Primele informații arătau că leziunile nu erau atât de grave încât să-i fie pusă viața în pericol.

Ultimele informații despre teribilul accident.

Presa de limbă engleză a scris că sportivul ar avea o fractură compusă și o gleznă spartă după ce s-a prăbușit cu jeep-ul de pe șosea și s-a răsturnat într-o zonă cu vegetație. Se îndrepta spre un teren de golf din Los Angeles pentru a filma pentru Golf TV, au spus apropiații campionului la golf. Iubita sa, Erica Herman, se află la spitalul în care a fost supus intervenției chirurgicale.

Așa cum am informat încă de aseară, Tiger Woods conducea și era singur în mașină atunci când, lângă Rancho Palos Verdes, jeep-ul Genesis GV80, oferit lui de companie pentru test, s-a răsturnat.

Pompierii au fost nevoiți să-l descarcereze pentru a-l salva. Aceștia au spus că picioarele lui erau afectate.

Ultimele informații despre teribilul accident a lui Tiger Woods vin cu mai multe amănunte despre ce s-a întâmplat.

Ultimele informații despre teribilul accident. Tiger Woods nu are viața pusă în pericol

Conform Daily Mail, după ce inițial a refuzat să ofere detalii despre gravitatea rănilor lui Woods, un purtător de cuvânt al Departamentului Șerifului din Los Angeles a spus că acestea nu pun viața în pericol.

Woods se îndrepta spre Rolling Hills Country Club pentru a doua zi de filmare cu Golf TV când s-a prăbușit. Luni, el a filmat alături de Jada Pinkett Smith, Dwyane Wade și David Spade pentru o serie care îl implică să dea lecții de golf celebrităților.

Jada Pinkett Smith chiar a încărcat fotografii pe Instagram cu ea pe terenul de golf și cu Tiger Woods, scriind alături: „Ghiciți cu cine am avut cea mai minunată zi de golf ??? Da! Magnificul @tigerwoods !!!!”

 Donald Trump i-a transmis mesaj de susținere

Fostul președite Donald Trump este în continuare blocat pe Twitter. De aceea a apelat la purtătorul său de cuvânt pentru a-i transmite lui Tiger Woods un mesaj.

„Fă-te bine curând, Tiger. Ești un adevărat campion!”, au fost cuvintele de încurajare ale lui Donald Trump.

Lumea sportivă a fost șocată de veste. Reacțiile au venit pe măsură ce vestea accidentului s-a răspândit.

Justin Thomas, unul dintre prietenii lui Woods și fostul numărul unu mondial la golf, a spus: „Mi s-a strâns stomacul, mi-e rău. Mă doare când unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei au un accident. Sper doar să fie bine”.

Comisarul PGA Tour, Jay Monahan, a declarat: „Am fost informați despre accidentul auto de la Tiger Woods astăzi. Așteptăm informații suplimentare când va ieși din operație. În numele PGA TOUR și al jucătorilor noștri, Tiger se află în rugăciunile noastre Va beneficia de sprijinul nostru pe măsură ce își va reveni”.

A băut sau nu Tiger Woods înainte de a se urca la volan?

Woods a suferit recent a cincea intervenție chirurgicală la spate, înainte de filmările la care a fost prezent începând de duminică. Nu era refăcut complet, dar nu a putut refuza invitația și a plecat din Florida în California.

Ceea ce l-a determinat pe șofer să intre pe contrasens și să se prăbușească într-o râpă, nu foarte adâncă, rămâne deocamdată necunoscut.

Marcajele poliției pe drum sugerează că Woods a traversat separatorul central înainte de a se răsturna în zona cu verdeață. Schița a fost publicată de ziariștii de la Daily Mail

Presa a readus în atenție faptul că Tiger Woods a fost arestat în 2017, după ce s-a răsturnat cu mașina în timp ce era beat, în apropierea casei sale din Jupiter, Florida.

Surse citate de TMZ spun că, de data aceasta, alcoolul nu ar fi fost un factor în accidentul de marți, dar că toate aspectele sunt încă în curs de investigare. Persistă, deci, incertitudinea dacă campionul de golf era sau nu băut.

Ce se știe despre felul în care s-a produs accidentul

Imaginile făcute la fața locului arată marcajele poliției care traversează drumul și trec peste zona de separare centrală, ceea ce sugerează care este calea pe care a luat-o Woods.

Într-o declarație oficială, Departamentul șerifului a declarat:

„Pe 23 februarie, la aproximativ 7.12am, LASD a constatat o singură coliziune de circulație a vehiculului la frontiera Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes. Mașina mergea spre nord pe bulevardul Hawthorne, la Blackhorse Road, când s-a prăbușit. A suferit pagube majore. Șoferul și singurul ocupant a fost identificat ca golfistul PGA Eldrick „Tiger” Woods. Domnul. Woods a fost extras din mașină de către pompierii și paramedicii din zona LA. Apoi a fost transportat la un spital local cu o ambulanță”.

Loredana Groza își ține fanii pe ace. Niciodată nu s-a arătat lumii așa

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre