Simona Ionescu / Redactor Șef

Un celebru cântăreț din România nu vrea să se implice în cariera celei mai dragi ființe. A spus și motivul

Un celebru cântăreț din România nu vrea să se implice în cariera celei mai dragi ființe. A spus și motivul
Când apare la evenimente, toată lumea e în delir. El e regele și nimeni nu poate să-i treacă prin față. Iar fiica îi calcă pe urme.

Fiica unui renumit cântăreț al României are un mare vis: vrea să devină actriță. Dar are parte de ceva încurcături.

Un celebru manelist al României nu vrea să se implice în cariera celei mai dragi ființe. A spus și motivul

Betty Salam îi calcă pe urme tatălui său. Are o voce extraordinară, e iubită și apreciată, dar își dorește să devină și actriță. Cu ceva timp în urmă, a fost la un pas să ajungă unde-și dorește, însă rolul pe care l-a primit a fost puțin… deplasat. Betty urma să joace într-o peliculă despre droguri, iar Florin Salam a sărit ca ars când a auzit și refuzul a venit pe loc. Mai ales că fiica lui urma să întruchipeze o damă de companie…

„Noi nu suntem actori, dar nu putem accepta orice”

Am avut șansa să joc într-un film, dar am zis nu, tata a fost cel care a refuzat primul. Ni se oferiseră roluri dubioase. Era un film despre droguri, iar suma era mică. Eu aveam rolul unei dame de companie. Noi nu suntem actori, dar nu puteam accepta orice. Propunerea a venit în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Actoria a fost visul meu și chiar îmi doresc să joc măcar într-un film”, a declarat Betty Stoian, fiica manelistului, potrivit Impact.

Betty are planuri mari în muzică

Mămica unui băiețel extraordinar, Betty a lăsat-o mai moale cu muzica în ultima perioadă, dar acum e mai hotărâtă ca niciodată să se apuce de treabă așa cum trebuie. Florin Salam, care e trup și suflet pentru copiii lui a spus că o ajută, dar nu se va implica prea mult. Motivul? Betty e extrem de încăpățânată și face doar ce vrea ea.

„Nu am mai cântat de doi ani, vreau ca acum să mă ocup de mine, să am o echipă ok. Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată. Anul acesta mă pun pe treabă”, s-a destăinuit frumoasa cântăreață.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre