Simona Ionescu / Redactor Șef

Un concurent de la America Express a rămas cu sechele. „Simțeam că nu îmi mai simt mâinile, că mi se scurgea fața”

Un concurent de la America Express a rămas cu sechele. „Simțeam că nu îmi mai simt mâinile, că mi se scurgea fața”
Alături de colega ei, Sonia Simionov, Iuliana Pepene a plecat în America Express fără să știe ce o așteaptă. Concurentele au crezut la un moment dat că nu vor face față.

Iuliana Pepene, una dintre concurentele de la America Express a vorbit despre chinurile pe care le-a îndurat în cea mai interesantă aventură a vieții, dar și despre problemele de sănătate pe care le-a avut când s-a întors acasă.

A revenit în țară cu toxiinfecție alimentară

Două femei puternice, Iuliana Pepene și Sonia Simionov au plecat în aventura vieții pentru a-și testa limitele. Și au făcut-o cum au știut mai bine, fiind considerate una dintre cele mai puternice echipe din America Express. La televizor lucrurile păreau să fie ținute sub control, dar realitatea a fost cu totul și cu totul alta.

Adrenalina momentului a făcut-o pe Iuliana Pepene să nu simtă chiar atât de mult greutatea probelor, dar când s-a întors acasă au început problemele. Prezentatoarea a povestit că a suferit mult de foame, dar cel mai rea a fost toxiinfecția alimentară pe care a căpătat-o la concurs, de care a scăpat cu mare greutate.

Prin ce a trecut Iuliana Pepene la America Express

„Acum fac sport în fiecare zi”

Dacă înainte de a pleca în America Express, sportul nu era punctul său forte, de când s-a întors e nelipsită de la sală. Iar problemele de sănătate au început după ce a mâncat porcușor de guineea, considerat de oamenii locului o delicatesă. „Mie nu mi-a priit. Avea gust de pui rânced și gust de pește, deci o combinație fatală.

Nu am venit mai suplă de la America Express, dar mi-am făcut o promisiune acolo, că atunci când mă voi întoarce, mă voi ocupa de sport drastic, pentru că mi-am dat seama că pot mai mult decât credeam că pot, iar acum fac sport aproape în fiecare zi.”, a declarat Iuliana Pepene, potrivit Playtech.

Cel mai greu i-a fost să cerșească

Iuliana menționează că atunci când a primit propunerea de a pleca în America Express nu știa că va fi atât de greu, altfel nu ar fi acceptat. Cel mai greu i-a fost să cerșească, pentru că nu îi place acest lucru, iar oboseala și foamea au fost greu de suportat. Motiv pentru care au fost dese momentele în care a crezut că nu va putea să facă față.

Blonda susține că nu pentru notorietate a ales să meargă în America Express, ci pentru că a fascinat-o acțiunea. „Când am plecat nu am crezut că foamea va fi o problemă, dar acolo, după ce puneai atât de mult efort, rămâneai fără nicio vitamină în corp și simțeam că nu îmi mai simt mâinile, că mi se scurgea fața. Era oboseală și foame cronică”, a mărturisit Iuliana Pepene.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre