Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou eveniment dramatic în viața Danei Roba. E cutremurător unde au ajuns fetițele ei

Un nou eveniment dramatic în viața Danei Roba. E cutremurător unde au ajuns fetițele ei
În timp ce soțul ei a fost mutat din izolare într-o celulă, alături de alți deținuți aflați în arestul Poliției Timiș, Dana Roba a fost externată și nevoită să retrăiască coșmarul vieții ei. Femeia a revenit în apartamentul unde a fost atacată cu ciocanul, desfigurată și aproape ucisă.

Cunoscut make-up artist timișorean Dana Roba a fost, cu mulți ani în urmă, iubita manelistului Nicolae Guță. A apărut, ca dansatoare, și în unele din clipurile acestuia. De aproape un deceniu era căsătorită cu Daniel Balaciu, fost jandar și arbitru de liga a cincea, iar împreună aveau două fetițe mici.

Pe fondul neînțelegerilor din ultimii ani, femeia a decis să divorțeze. A încercat de mai multe ori, însă acum era decisă să  nu se mai oprească. Disperat că își pierde familia și sursa de venit, în contextul în care afacerile lui mergeau prost, soțul a atacat-o cu un ciocan. Imaginile cu femeia complet desfigurată, așa cum a fost ea găsită de polițiști s-au viralizat.

O asistentă medicală o va supraveghea non stop pe Dana Roba

După mai bine de trei săptămâni de când a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, Dana Roba a fost externată. Make-up artistul a ajuns în apartamentul său din cartierul Calea Șagului din Timișoara, locuința unde a  fost aproape ucisă în bătaie de către soțul ei, Daniel Balaciu. Sora și rudele lor s-au ocupat să curețe casa de sânge și să schimbe salteaua îmbibată, unde a fost ea găsită de polițiști.

Dana Roba este desfigurată în urma atacului soțului ei. E o minune faptul că a supraviețuit

Conform deciziei medicilor, Dana Roba, va locui alături de o asistentă medicală care o va supraveghea și îi va putea acorda primul ajutor în cazul în care are nevoie.

Amintim că aceasta a fost operata ore în șir, medicii reușind să îi salveze viața. Chipul femeii a fost desfigurat prin spargerea oaselor craniene, cu ciocanul. În plus, bărbatul i-a lovit și mâinile cu aceeași unealtă, în timpul atacului, astfel că acestea sunt puse, momentan în gips.

Ce s-a întâmplat cu fetițele Danei Roba

Pe toată durata spitalizării Danei Roba, fiicele acesteia au locuit în casa bunicilor paterni. Tot acolo vor rămâne și în continuare, potrivit spuselor Lidiei Roba, sora victimei, citată de Camncan.ro. „Fetele încă sunt la ei (nr. la părinții lui Daniel Balaciu), deci fetele încă nu au ajuns acasă pentru că Dana este cu mâinile în ghips, este într-o situație destul de dificilă și nu poate să se ocupe de fete.

Fetele încă nu au venit la mama lor, ea (nr. Dana Roba) este la apartament, este supravegheată în totalitate și atunci, momentan, nu poate să se ocupe de fete. Abia după ce îi vor da ghipsul jos de la mâini și când doctorul îi va spune că este aptă să îngrijească fetele. Momentan, doar astea sunt detaliile anchetei și trebuie să avem răbdare cu fiecare pas”, a spus Lidia Roba, în exclusivitate, pentru Cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre