Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou scandal, în zorii zilei, pe aeroportul Otopeni. A intervenit Poliția de frontieră

Un nou scandal, în zorii zilei, pe aeroportul Otopeni. A intervenit Poliția de frontieră
Perioada vacanțelor nu aduce doar voie bună, ci se mai întâmplă să se creeze și tensiuni. Un astfel de moment a avut loc în zorii zilei pe aeroportul Otopeni, unde s-a iscat un nou scandal. Poliția de frontieră a fost chemată să intervină.

Un nou scandal a avut loc, în zorii zilei, pe aeroportul Otopeni. Spiritele s-au încins, iar Poliția de frontieră a fost nevoită să intervină. Protagonistul a fost nimeni altul decât Alex Bodi, care pleca spre Mykonos cu noua iubită, Caterina, în vârstă de doar 20 de ani. 

Alex Bodi și noua iubită, Caterina Ciorbă, au fost implicați într-un scandal pe aeroportul Otopeni
Foto: Cancan

Alex Bodi și iubita sa au fost înconjurați la un moment dat de Poliția de frontieră, care i-a luat la întrebări. Ulterior, Bodi a povestit ce se întâmplase de fapt. Se pare că angajata de la bilete a refuzat să îi facă checkin-ul afaceristului și iubitei sale, pe motiv că nu au bilete. Pe partea cealaltă, Bodi insista că are rezervare. 

Bodi a amenințat-o pe angajata de pe Otopeni 

Nerăbdător să ajungă în Mykonos cu proaspăta iubită, Bodi s-a enervat și a trecut la amenințări, spunându-i angajatei că o trece prin geam dacă nu urcă în avion. Evident, aceasta s-a panicat și a chemat Poliția de frontieră. 

Alex Bodi și iubita sa au fost opriți de Poliția de frontieră, după ce afaceristul a făcut scandal.
Foto: Cancan

„Am ajuns cu bine în Mykonos, dar au fost niște probleme în aeroport, înainte de decolare. O doamnă de la bilete ne-a făcut probleme. A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Mi-a spus că eu nu am bilete, că nu am loc în avion, deși i-am excplicat că făcusem rezervările. Mi-a spus să mă dau deoparte, că sunt alții care așteaptă. Eu i-am spus c-o scot prin geam, dacă nu plec în Mykonos. Sigur, am glumit, n-o scoteam…”, a declarat Alex Bodi pentru Cancan. 

Cu polițiștii a fost mai calm 

Îndată ce a venit Poliția însă, Bodi și-a schimbat imediat tonul și a revenit la sentimente mai bune, după cum chiar el a povestit. 

„Mi-a spus apoi că va chema Poliția și a chemat-o. Cu polițiștii a fost un dialog civilizat, oamenii m-au întrebat care e problema, eu le-am explicat totul. Mi-au spus să mă liniștesc, că sunt mereu plângeri de genul ăsta, că e tensiune, lumea e încordată. Câteva minute a durat discuția, apoi am urcat în avion. Totul s-a rezolvat”, a încheiat afaceristul pentru sursa citată. 

Până la urmă Bodi și iubita sa au fost lăsați să urce în avion, iar problema s-a rezolvat. Dovadă că la câteva ore după, afaceristul posta deja pe Instagram poze din Mykonos. Tot acolo se află și fosta logodnică a lui Bodi, Ema Uta. Rămâne de văzut dacă vor da nas.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre