Simona Ionescu / Redactor Șef

Un preot a prezis ce se va alege de relația fostei soții a lui Bordea cu actualul iubit. Și comediantul a primit sfaturi

Un preot a prezis ce se va alege de relația fostei soții a lui Bordea cu actualul iubit. Și comediantul a primit sfaturi
Sărutul dintre Livia, fosta soție a lui Bordea și Spike, prietenul comediantului, i-a uimit pe toți. Iată cum vede situația preotul Mirea Vîrtejanu.

Comportamentul Liviei, fosta soție a lui Bordea a stârnit nenumărate controverse. Preotul Mirea Vîrtejanu a vorbit despre ce se poate întâmpla în relația femeii cu prietenul comediantului.

Cu doar câteva zile în urmă, au apărut fotografii cu Livia, fosta soție a lui Bordea și Spike, prietenul acestuia, în timp ce se sărutau. Mulți și-au spus părerea despre acest moment greu de digerat pentru comediant, printre care și preotul Mirea Vîrtejeanu, care a făcut mărturisiri neașteptate despre relația celor doi.

Relația lor se poate termina rapid

Potrivit părintelui, dacă relația s-a înfiripat în timpul căsniciei pe care Livia a avut-o cu Bordea, sunt slabe șanse să reziste. Dintr-un motiv simplu: nimeni nu are dreptul să-și construiască fericirea pe nefericirea altuia. „Relația lui Spike cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, nu cred că va avea multe zile, mai ales dacă s-o fi înfiripat în timpul căsniciei femeii.

„Aici e lucrarea diavolului, și-a băgat dracul coada”

Nu știm asta. Dar, nu ai cum să fii fericit, cum să-ți clădești fericirea pe nefericirea altuia. Relațiile acestea, din păcate, nu țin, aici e lucrarea diavolului, și-a băgat dracul coada.

Soția lui Bordea s-a cuplat cu cel mai bun prieten al artistului, Spike

Dacă cei doi au trăit în păcat, în timp ce femeia era încă măritată, ea a desfrânat cu acest cavaler de onoare, care ar fi trebuit, da, să aibă onoare, că doar era omul de încredere al ginerelui. Spike nu avea voie să se bage peste soția lui Cătălin, la rugăciunea nunții se și spune: „patul să fie neîntinat”.

„Trebuie să îți duci crucea. Cei care au credință nu sparg casele altora, mai ales pe ale prietenilor”

În plus, ea a jurat cu mâna pe Biblie să îi fie credincioasă soțului ei, iar ce a făgăduit trebuia să fie până la moarte. La nuntă, ți-ai luat un angajament, așa că trebuie să îți duci crucea. Există și probleme, în căsnicii, dar, unde este credință, Dumnezeu ne ajută să trecem peste ele. Cei care au credință nu sparg casele altora, mai ales pe ale prietenilor”, a declarat preotul Mirea Vîrtejeanu, pentru playtech.ro.

Ce sfaturi a primit Bordea

De asemenea, părintele i-a dat comediantului și câteva sfaturi. E foarte important să meargă să vorbească cu duhovnicului său, să-și recapete liniștea sufletească și să aibă încredere că Dumnezeu îi va scoate în cale femeia potrivită pentru el. „El trebuie să meargă la duhovnic, doar acolo își va găsi liniștea sufletească.

Nu mai ascultați de sfaturile celor din jur, când aveți probleme. Fiecare își dă cu părerea, în funcție de cât îl duce capul, în funcție de experiențe, însă doar la biserică găsiți alinare. Cătălin va întâlni cu siguranță o femeie, pe sufletul lui bun. Lumea nu s-a oprit aici”, a mai spus părintele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre