Simona Ionescu / Redactor Șef

Vacanțe gratuite pentru personalul din spitalele dedicate COVID 19

Vacanțe gratuite pentru personalul din spitalele dedicate COVID 19
Merită din plin o vacanţă după ce au tratat bolnavii de COVID 19. CEC oferă 1.000 de pachete de vacanță gratuite medicilor şi personalul din spitalele dedicate COVID 19. Înscrierile se pot face pe site-ul băncii până pe 30 iunie.

După faptă şi răsplată! O mie de medici, asistente medicale şi alţi angajaţi din spitalele dedicate COVID 19 vor putea merge gratis în vacanţă.

Vacanțe gratuite personalul din spitalele COVID 19

„CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea teritorială din România, continuă să fie alături de salariații din spitalele care au luptat în prima linie împotriva COVID-19. Astfel, Banca oferă 1.000 de pachete de vacanță gratuite, iar înscrierile se pot face site-ul Băncii, cec.ro. Pachetele de vacanță includ trei nopți de cazare cu mic dejun, pentru 2 persoane, în unități hoteliere de 4 și 5 stele din rândul clienților CEC Bank. Banca va suporta integral costurile aferente, cu plata în avans către hotelurile partenere”, a anunţat banca.

“Continuăm să fim alături de personalul medical, iar această nouă campanie este modul în care vrem să ne arătăm recunoștința față de cei care au avut grijă de sănătatea noastră și a celor dragi în perioada dificilă prin care am trecut.  În plus, am implicat în campanie și în schema noastră de sprijin și companiile hoteliere, clienți ai băncii, care au trecut printr-o situație foarte dificilă, în contextul restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului”, declară Bogdan Neacșu, Președinte, Director General al CEC Bank.

Banca va suporta integral costurile aferente, cu plata în avans către hotelurile partenere.

Cum te poţi înscrie la vacanţa gratuită. Lista hotelurilor

Pachetele de vacanță vor fi acordate în ordinea înscrierilor, fără tragere la sorți, putând fi folosite în perioada 1 septembrie 2020 – 1 septembrie 2022, excluzând anumite perioade din an (sărbătorile legale, perioadele de vârf de sezon etc).

Cei interesați se pot înscrie în secțiunea dedicată de pe site-ul www.cec.ro, până pe 30 iunie 2020 și își pot alege unitatea hotelieră pentru care doresc să beneficieze de pachetul de vacanță.

Salariații din spitale pot opta pentru unul dintre cele 21 de hoteluri care fac parte din campanie, printre care: Grupul Ana Hotels, Grupul Continental Hotels, Grupul Phoenicia Hotels, Complex Turistic VOX MARIS, Grand Hotel Napoca, Hotel Carmen Predeal, Hotel Hilton Sibiu, Kronwell Brașov Hotel, Hotel Ramada Braşov sau Hotel Olăneşti.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre