Simona Ionescu / Redactor Șef

Văduva lui Iurie Darie s-a prăbușit și a leșinat pe stradă. În ce stare e acum

Văduva lui Iurie Darie s-a prăbușit și a leșinat pe stradă. În ce stare e acum
Soția unuia dintre cei mai mari actori pe care i-a avut România, Iurie Darie, a leșinat pe stradă. Ce s-a întâmplat cu actrița Anca Pandrea.

După moartea lui Iurie Darie a rămas cu probleme mari de sănătate, iar acum a leșinat în mijlocul străzii. Cum se simte actrița Anca Pandrea.

Văduva lui Iurie Darie s-a prăbușit și a leșinat pe stradă. În ce stare e acum

După o perioadă în care a stat mai mult în casă din cauza pandemiei de coronavirus, Anca Pandrea a plecat într-o excursie cu două prietene, la Brașov. Din păcate, actriței i s-a făcut rău, s-a prăbuțit și a leșinat în mijlocul străzii, în fața femeilor îngrozite. Văduva lui Iurie Darie a fost dusă de urgență la spitalul din Brașov.

N-a mai putut respira și a căzut din picioare

Din fericire, acum Anca este în stare mai bună și a făcut câteva declarații pentru jurnaliștii de la Impact. Ea spune că e posibil ca totul să se fi întâmplat ca urmare a faptului că a stat câteva ore în soare. „De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia.

Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt.

Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a declarat Anca Pandrea.

Actrița a declarat că nu are COVID

Pentru a elimina orice posibile discuții ulterioare, Anca Pandrea a spus că nu are coronarivus, pentru că a ieșit negativ la toate testele. Aceasta s-a reîntors în București și a mărturisit că va ajunge urgent la medic pentru a face un set de analize. „M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun.

Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3.

Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctora mea și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: evz, fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre