Simona Ionescu / Redactor Șef

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au eclipsat toți părinții de la școala lui Milan. Ce pantofi a purtat blonda. Foto

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au eclipsat toți părinții de la școala lui Milan. Ce pantofi a purtat blonda. Foto
Milan, băiatul lui Cristi Borcea și Valentina Pelinel a început școala, iar părinții i-au fost alături în prima zi.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mândri că micuțul Milan a început școala. Blonda n-a putut rezista și s-a mândrit pe contul de socializare.

Micuțul Milan a fost înscris la una dintre cele mai prestigioase școli private din țară, Mark Twain International School. Această unitate de îvățământ a fost aleasă de mai multe vedete, pentru copiii lor. Printre acestea, și fosta știristă Octavia Geamănu și Marian Ionescu (Direcția 5).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au eclipsat toți părinții de la școala lui Milan. Ce pantofi a purtat blonda. Foto

Recent, Valentina Pelinel a postat pe contul de Facebook imagini inedite cu ea, micuțul Milan și Cristi Borcea, din prima zi de școală a băiatului. Pentru un asemenea eveniment, cei doi părinți au ales să fi extrem de eleganți. Afaceristul a purtat un costum olive, care-i venea ca turnat, cu cravată asortată.

Iar Valentina și-a arătat trupul perfect într-o pereche de pantaloni, la care a asortat o pereche superbă de pantofi, purtând semnătura Valentino Garavani, al căror preț se ridică la 1.000 de euro. Bineînțeles, nici Milan nu a fost uitat, băiatul fiind îmbrăcat într-un costum elegant, cu cămașă albă și un ghiozdan de fițe. „Prima zi de școală”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.

Nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii, afaceristul fiind la a treia căsătorie. În total, afaceristul are nouă copii cu patru femei. „Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr, nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de… și o să fie atâția sau o să fie băieți sau fete.

Nu m-am gândit niciodată!”, a spus fostul fotomodel într-un interviu. Cristi și-ar mai fi dorit încă un moștenitor, însă vedeta a fost fermă și a pus piciorul în prag „Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate”, a mai spus Pelinel.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre