Simona Ionescu / Redactor Șef

Vali Vijelie, mână largă: „Cine mă ascultă şi face cum spun eu, îl recompensez”

Vali Vijelie, mână largă: „Cine mă ascultă şi face cum spun eu, îl recompensez”
Fiica lui Vali Vijelie este o frumusețe de femeie, dar foarte cuminte și ascultătoare. Iar tatăl îi face toate poftele.

Cârcotașii spun că fiica lui Vali Vijelie le-a detronat pe Carmen Minune și Betty Salam. Manelistul îi dă cele mai bune sfaturi.

Nimeni nu trece prin fața lui Vali Vijelie. „Cine mă ascultă şi face cum spun eu, recompensez”

Când vine vorba de fiica lui, lui Vali Vijelie îi strălucesc ochii de bucurie. Dumnezeu i-a dat o fată deșteaptă, care a învățat foarte bine la școală și și-a ascultat părinții fără să crâcnească.

„Fata a învățat singură, nu am fost eu la Bac și nu am întrebat-o ce și cum. Eu în clasa a 12-a nu am mai mers, trebuia să mă duc la cântare. În clasa a 8-a lipseam, pentru că mă duceam la nuntă! Îi spune fetei mele: tată, ia și învață, că uite eu cum am ajuns. (…) Bogăția unui om este familia!” a povestit Vali Vijelie, potrivit Kanal D.

Ce condiție i-a pus artistul după ce i-a cumpărat mașină

După ce și-a luat permisul, artistul i-a cumpărat lui Cati o super mașină, dar i-a pus și o condiție de care trebuia să țină seamă. Niciodată autovehiculul de lux nu trebuie parcat în fața școlii.

Pentru că alți copii și chiar profesori nu au posibilitatea să facă o astfel de achiziție și nimeni nu trebuie să se simtă inferior. „I-am cumpărat o maşină fetei mele. Dar i-am spus să nu o parcheze acolo, la şcoală, ci mai departe. I-am zis: nu e a ta. E cadou de ziua ta. I-am explicat că un profesor munceşte o viaţă întreagă şi nu îşi permite o maşină aşa”, a povestit artistul. Tânăra l-a ascultat, fără să comenteze și este acum o șoferiță excelentă.

„Leul de pe stradă când ajunge acasă se face o pisicuţă mică”

Pentru unul dintre cei mai buni cântăreți ai României, copiii sunt cel mai prețios lucru, însă aceștia nu primesc nimic de la Vali Vijelie dacă nu fac întocmai cum spune tata.

“Leul de pe stradă când ajunge acasă se face o pisicuţă mică. Un motănel foarte frumos, bun. Cine mă ascultă şi face cum spun eu, recompensez. Cine nu ascultă nu primeşte nimic, chiar dacă am de unde. Trebuie să dai rezultate. Mă refer la copii”, a spus Vali Vijelie.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre