Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedetă de televiziune, victima unui incendiu din garaj. I-a fost arsă fața

Vedetă de televiziune, victima unui incendiu din garaj. I-a fost arsă fața
Starul de televiziune Jay Leno a ajuns la spital după ce a suferit „arsuri grave”, în urma unui incendiu cu benzină, a confirmat fosta gazdă „The Tonight Show” pentru revista Variety.

Jay Leno a fost spitalizat duminică, 13 noiembrie, după ce un incendiu a izbucnit în garajul său din Los Angeles. Potrivit presei internaționale, se pare că una dintre mașinile sale a izbucnit în flăcări care i-au ars vedetei de televiziune fața. Leno a fost internat de urgență la Grossman Burn Center pentru a fi tratat. Celebrul comediant era așteptat să participe duminică la o conferință financiară în Las Vegas, însă el nu a mai putut veni.

Jay Leno a trebuit să-și anuleze apariția din cauza acestei „urgențe medicale grave”. Arsurile faciale ale lui Leno nu au fost dezvăluite la momentul respectiv. De la spital, acesta a dat declarații presei. „Am avut niște arsuri grave de la un incendiu cu benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două să mă repun pe picioare”, a transmis vedeta.

Jay Leno, ars pe față într-un incendiu din garaj

În ultimii ani, Jay Leno a fost destul de prezent în cabinete medicale sau spitale. El a avut probleme legate de s colesterolul său ridicat, lucruri cunoscute de altfel. Vestea unei „urgențe medicale serioase” i-a determinat pe mulți fani să creadă că Leno avea o problemă de sănătate legată tot de colesterolul său. Într-un videoclip postat în 2019, Leno și-a încurajat urmăritorii să își facă controale de rutină regulate pentru colesterol.

Amintim că Jay Leno i-a succedat lui Johnny Carson în calitate de gazdă a emisiunii „The Tonight Show” de la NBC, pe care a mai găzduit-o inițial din 1992 până în 2009. Leno însă a părăsit conceptul pentru a-și începe propriul său talk show NBC, „The Jay Leno Show”, alături de Conan O’Brien.

Pasionat de mașini și cu o colecție impresionantă, în afara „The Tonight Show”, Leno și-a lansat serialul CNBC „Jay Leno’s Garage”, în 2015. Show-ul a durat șapte sezoane și 88 de episoade până acum.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre