Simona Ionescu / Redactor Șef

La ce să ne așteptăm de la „Românii au talent”! Smiley și Pavel Bartoș anunță un sezon uimitor

La ce să ne așteptăm de la „Românii au talent”! Smiley și Pavel Bartoș anunță un sezon uimitor
Cei de la postul Pro TV au o veste minunată pentru fanii celebrului show de talente „Românii au talent”. Sezonul acesta a venit cu mai multe schimbări, printre care și schimbarea unui membru al juriului.

Veste bună pentru fanii Românii au talent. Emisiunea revine pe micile ecrane cu un nou sezon incendiar! Se pare că acesta aduce și câteva noutăți, printre care venirea Alexandrei Dinu la masa juraților. Show-ul de divertisment vine și cu o schimbare a programului de difuzare.

Când va fi difuzată emisiunea „Românii au talent”

Veste bună pentru fanii Românii au talent. Spre încântarea telespectatorilor, emisiunea va avea două ediții în fiecare săptămână. Show-ul de talente va fi difuzat în zilele de luni și vineri. Cel de-al 11-lea sezon se anunță a fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize.

Pandemia de COVID-19 a încetinit mult producția pentru sezonul 11, dar acum echipa este pregătită să ne ofere niște ediții fabuloase. Cei patru jurați din acest sezon sunt Andi Moisescu, Florin Călinescu, Alexandra Dinu și Andra.

Smiley și Pavel Bartoș anunță un sezon uimitor

Fanii show-ului sunt pregătiți să savureze momente spectaculoase, comentariile savuroase ale juraților, dar și să admire talentul concurenților.

„Îmi era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”, a anunțat Pavel Bartoș, înainte de noul sezon.

De asemenea, Smiley a mărturisit că talentele din cel de-al 11-lea sezon sunt de nedescris. Artistul a anunțat că urmează un sezon senzațional, având multe momente care l-au uimit.

„Talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a spus Smiley.

Cornel Coman, un minunat actor uitat pe nedrept

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre