Simona Ionescu / Redactor Șef

VESTE ȘOC! Feli Donose trece prin momente grele. Fanii vor fi devastați de această veste teribilă

VESTE ȘOC! Feli Donose trece prin momente grele. Fanii vor fi devastați de această veste teribilă
Talentata Feli Donose și-a șocat fanii cu vestea data pe contul de socializare cu vestea pe care a dat-o. Artista s-a despărțit de iubitul și tatăl copilului său și a vrut ca toată lumea să afle acest lucru de la ea.

Feli Donose a mărturisit că a vrut să fie sinceră pentru că nu vrea să aibă secrete în noul an și le-a spus internauților că de acum încolo va avea cu Cătălin doar o relație de prietenie, pentru că vor să-și crească copilul frumos. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani, iar în 2018 a venit pe lume rodul iubirii, o superbă fetiță.

Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit.

Pe mine și Cătă ne leagă, de aici încolo, o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose.

Feli și Cătălin s-au cunoscut la o nuntă

Cei doi s-au cunoscut în anul 2017 la o nuntă, unde ea a fost invitată să cânte, iar el a fost unul dintre invitați. În acel moment, Cătălin locuia în Germania și nu și-ar fi dorit să se reîntoarcă în România, dar dragostea pentru Feli l-a făcut să se răzgândească. „E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo.

Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă. Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul asta o să fie tatăl copilului meu”, declara Feli în 2018.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre