Simona Ionescu / Redactor Șef

Veste uimitoare! Celebra divă a devenit mamă pentru a doua oară, la 42 de ani. Totul a fost ținut secret

Veste uimitoare! Celebra divă a devenit mamă pentru a doua oară, la 42 de ani. Totul a fost ținut secret
Paris Hilton a anunțat pe rețelele de socializare venirea pe lume a fiicei sale, la câteva luni după ce și-a întâmpinat primul copil.

Joi, 23 noiembrie, de Ziua Recunoștinței, Paris Hilton și-a împărtășit recunoștința pe rețelele de socializare. Mesajul ei a surprins pe cei aproximativ 25 de milioane de abonați ai Instagram, deoarece le-a dezvăluit că și-a întâmpinat cel de-al doilea copil.

Printr-o fotografie în tonuri de roz, Paris Hilton a anunțat că familia ei s-a mărit: „Sunt recunoscătoare pentru fetița mea”, a scris americanca în vârstă de 42 de ani. O fotografie în care ea a dezvăluit subtil prenumele copilului ei întrucât apare un body brodat cu cuvântul „London”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Vestea uimitoare nu a rămas fără reacție din partea prietenilor săi vedete. „Felicitări și bun venit London”, a scris Naomi Campbell, în timp ce Dakota Fanning a exclamat: „Da, o veste incredibilă”.

Un nume ales cu grijă

Bine inspirată de propriul prenume, Paris Hilton continuă să se inspire din nume de orașe pentru a-și boteza copiii. Înainte de London, vedeta i-a dat fiului ei prenumele celui mai mare oraș din statul Arizona: Phoenix. E o idee pe care o avea deja de câțiva ani:

Paris și soțul ei se bucură acum de o familie numeroasă. Phoenix, fiul lor, este adorat de cei doi, la fel cum va fi, cu siguranță, și micuța London.

„Fiica mea se va numi London Marilyn Hilton Reum”, a anunțat ea în cadrul emisiunii Ellen DeGeneres Show în ianuarie 2022.

„Marilyn, ca pe bunica mea, și London (n. Londra), pentru că este orașul meu preferat și cred că Paris și Londra se potrivesc bine împreună”, a asigurat ea.

Foto: redbook, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre