Simona Ionescu / Redactor Șef

Viața misterioasă a lui Flavius Nedelea. Fostul Prodancei, copia lui Alex Bodi, și el cercetat pentru proxenetism

Viața misterioasă a lui Flavius Nedelea. Fostul Prodancei, copia lui Alex Bodi, și el cercetat pentru proxenetism
Stilul de viață, acuzațiile procurorilor de apartenență la un grup organizat și proxenetism, afișarea cu tot felul de „dive” din showbiz, îl fac pe Flavius Nedelea, milionar recent reținut, să aibă un parcurs asemănător cu Alex Bodi. De altfel, cei doi au împărțit și aceeași femeie, Nedelea fiind într-o relație cu fosta soție a lui Bodi, în urmă cu câteva luni.

În urmă cu o lună a împlinit 43 de ani. A făcut o petrecere de la care nu a lipsit Anamaria Prodan, însă Flavius Adelin Nedelea era deja cuplat cu o brunetă. Abia ieșise din relația cu fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean (foto de mai sus). Este acea Iulia care a depus mărturie în dosarul penal al fostului soț, când Bodi a fost cercetat și arestat în dosarul de trafic de persoane, proxenetism, instrumentat de Parchetul Craiova.

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan, în cele două luni când declarau că se iubesc

Nedelea este originar din Tulcea, a început afacerile mari în Constanța, iar de câțiva ani are mai multe afaceri, printre care și două hoteluri și un restaurant, în București. Este vorba despre o unitate hotelieră, NF Hotel din Centrul Istoric, cu nouă camere, afacere despre care Flavius Nedelea a făcut declarații în 2017, pentru wall-street.ro. Atunci vorbea despre boom-ul turistic din capitala României din care el are de câștigat. Era fix anul la care face referire și DIICOT în comunicatul dat despre destructurarea unei rețele infracționale din care ar face parte și Flavius Nedelea. Vom publica acest comunicat la sfârșitul articolului.

Atunci când era combinat cu Anamaria Prodan s-a spus că ar construi un hotel de cinci stele în Delta Dunării. După despărțirea de ea, prin luna iunie, povestea că a stat mai mult pe Coasta de Azur deoarece dezvoltă afaceri în domeniul ambarcațiunilor. De altfel, paginile lui de pe rețelele de socializare sunt pline de fotografii cu el în diferite părți ale lumii, în general în locuri exotice și luxoase.

Afaceri de la 22 de ani și un parcurs ca a lui Alex Bodi

„Am început să fac primul business la vârsta de 22 de ani, deci acum 20 de ani în urmă. Am fost plecat din țară. Ca orice român, la 18 ani, am plecat din țară, ca orice român care speră la o viață mai bună. Am luat-o la zero. Am luat în Spania (…) Aveam la mine câteva sute de mărci, erau mărcile pe timpul acela, cât să trăiesc maxim o lună. Oarecum plecasem cu o direcție, adică urma să lucrez pe un șantier ca muncitor necalificat. Asta am și făcut. Am lucrat o lună pe un șantier în construcții”, spunea Flavius Nedelea, la Antena Stars.

După mulți ani petrecuți în străinătate, a decis să revină în România, s-a stabilit în Constanța unde a intrat în afaceri imobiliare. Flavius Nedelea declara presei mondene că face milioane de euro în fiecare an și crede că mereu este loc de mai bine. Și evident, nu uita să spună că își dorește să găsească o soție cu care să împartă succesul.

Afaceristul a mai fost căsătorit, din 2004 până în 2013, conform spuselor sale, și nu are niciun copil.

Laurette la San Tropez, in vara lui 2018, cu iubitul Flavius Nedelea. Foto Instagram

În ultimii ani s-a afișat și a mărturisit că are relații de cuplu cu Laurette, Anamaria Prodan și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

Comunicatul DIICOT despre grupul infracțional și activitatea lui de proxenetism

Surse judiciare au dezvăluit pentru cancan.ro că unul dintre cei reținuți de DIICOT într-o acțiune de amploare este milionarul Flavius Nedelea, prezentat și prezent în lumea mondenă ca un potent om de afaceri în domeniul imobiliar și turistic.

”La data de 08.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR, pun în aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară, inclusiv la sediul și punctele de lucru al unor persoane juridice, în municipiile București și Constanța, dar și pe raza județului Ilfov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

S-a reținut că, începând cu anul 2017, pe raza municipiilor București și Constanța s-a constituit și acționează un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism în cadrul unor cluburi de noapte, unde mai multe femei angajate ca dansatoare tip streaptease practică prostituția.

Liderul grupului, alături de alți trei membrii, coordonează întreaga activitate referitoare la modul de acțiune în ceea ce privește activitatea de proxenetism a grupului, angajează dansatoare tip streaptease care să practice prostituția, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție, asigură cazarea tinerelor și condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul cluburilor asigură protecție fizică tinerelor determinate să practice prostituția prin intermediul agenților de pază angajați, colectează sumele de bani obținute de către tinerele determinate să practice prostituția pentru sine în baza înțelegerilor prealabile cu acestea, oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost cu fetele angajate în cadrul cluburilor.

Ceilalți membrii angajează dansatoare, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție și asigură condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul clubului, colectează sumele de bani obținute în urma practicării prostituției de către angajate și oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost.

De asemenea, parte din clienți, sunt racolați prin intermediul unor taximetriști , în schimbul unor comisioane. La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane. Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei și jandarmilor din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată în comunicatul DIICOT.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre