Simona Ionescu / Redactor Șef

Victor Slav își vinde cafeneaua. Pandemia l-a învins și pe el

Victor Slav își vinde cafeneaua. Pandemia l-a învins și pe el
A încercat din răsputeri să fie la înălțime în perioada pandemiei, dar n-a reușit. Victor Slav e împovărat de datorii.

De când a deschis cafeneaua, Victor Slav se chinuie să fie pe linia de plutire. Se pare însă că nu mai reușește să țină situația în frâu.

Victor Slav își vinde cafeneaua. Pandemia l-a învins și pe el

Potrivit informațiilor oferite de Substantial, Victor Slav nu se mai poate descurca cu cafeneaua pe care abia a deschis-o. Sursele susțin că profitul nu a fost nici pe departe așa cum s-ar fi așteptat, așa că fostul prezentator a luat o decizie radicală: vrea să vândă totul. Asta pentru a reuși să recupereze măcar o parte din investiție.

Nu e doar pentru VIP-uri

Cu puțin înainte să deschidă cafeneaua, invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, Victor Slav s-a arătat foarte optimist în ceea ce urma să fie și spera că va da lovitura pe plan financiar. Din păcate însă, s-a dovedit exact contrariul.

„În două săptămâni dau drumul la un bistro pe Decebal. O să fie meniu internațional. Vom face și livrări la domiciliul clienților. Am un prieten asociat care are experiență în domeniu. Arată foarte bine, se numește Rich VIP Lounge. Asta nu înseamnă că e numai pentru vip-uri. O să fie toată lumea bună prezentă acolo, sunt convins“, a povestit atunci fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Implicat în creșterea fetiței

Chiar dacă s-a despărțit de multă vreme de Bianca Drăgușanu, Victor a rămas în relații bune cu fosta soție și sunt ambii la fel de implicați în creșterea micuței Sofia. „Viața mea s-a schimbat radical, dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Avem un copil ascultător. Sunt într-o nouă relație.

Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face”, a povestit cu ceva timp în urmă prezentatorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre