Simona Ionescu / Redactor Șef

Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls. Ce secrete mai dezvăluie vedeta

Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls. Ce secrete mai dezvăluie vedeta
Victoria Beckham a reflectat la momentul în care și-a dat seama că este timpul să se despartă de Spice Girls.

Vedeta în vârstă de 46 de ani a scris o scrisoare către ea din viitor pentru British Vogue și, în ea, a reflectat asupra unui moment esențial din cariera sa. Momentul important l-a implicat pe un faimos cântăreț. Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls.

„Amintește-ți cu ani în urmă, urmărindu-l pe dragul tău prieten Elton John pe scena din Las Vegas. El a interpretat piesa Tiny Dancer ca și când ar fi prima dată și ai realizat că acest lucru este ca oxigenul pentru el. A fost un moment care ți-a schimbat viața, în timp ce cântatul și dansul erau distractive pentru tine, ai realizat că asta nu era pasiunea ta. În acea zi, ți-ai început căutarea de a-ți descoperi propriile vise. Era timpul să te îndepărtezi din a fi o Spice Girl. Pentru prima dată te aventurai singură și a fost îngrozitor. A fost înfricoșător să închizi un capitol care te-a definit. Știu că te reinventezi în continuare. Îți asumi noi provocări și îi ignori pe cei care îți spun să nu o faci. Întotdeauna privești dincolo de înțelepciunea convențională pentru a-ți deschide propria cale”, a scris Victoria Beckham în scrisoarea ei.

După ce Victoria Beckham a fost inspirată de Elton John să iasă din Spice Girls, a lăsat muzica în urmă, apoi și-a clădit o carieră de succes în industria modei, iar în anul 2019 a lansat și un brand de produse de înfrumusețare.

„În primul rând, ai găsit această pasiune în modă și, cel mai recent, în frumusețe. Ce urmează? Mor să știu”, a remarcat Beckham. 

Victoria și David Beckham aniversează 22 de ani de căsnicie

Victoria Beckham a reflectat la sfaturile pe care le-a practicat în timpul carantinei. În scrisoarea emoționantă adresată ei din viitor, Posh a vorbit, de asemenea, despre prețuirea timpului pe care a putut să-l petreacă cu familia ei în carantină.

„Ai îmbrăcat o rochie grozavă și ți-ai făcut un machiaj fumuriu. Ți-a plăcut întotdeauna să îi surprinzi pe oameni, în special pe David. Păstrarea acestui pic de mistic este întotdeauna util după aproape 22 de ani de căsătorie. Ce aniversare sărbătorești acum?”, a scris Victoria Beckham în scrisoarea adresată ei din viitor.

Exclusiv. Mama lui Smiley e cea mai fericită

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre