Simona Ionescu / Redactor Șef

Video cu momentul în care niște nuntași ruinează viața unui mire. Incidentul s-a petrecut la Bihor

Video cu momentul în care niște nuntași ruinează viața unui mire. Incidentul s-a petrecut la Bihor
Cea mai fericită zi din viața unui mire s-a transformat într-un coșmar. Tânărul din Bihor care a fost aruncat în sus de nuntași și scăpat din brațe cere daune morale de 20.000 de euro, după ce viața i-a devenit un chin.

La un an de la evenimentul tragic, Liviu face demersuri în instanță pentru ca cei vinovați să plătească, relatează Bihorjust.ro.

Din data de 9 septembrie 2021, tânărul din Bihor a urmat continuu tratamente pentru a se reface. Chiar și așa, durerile pe care le are sunt insuportabile. Deși a fost transportat în Germania pentru îngrijiri medicale, acolo unde lucra și beneficia de asigurare de sănătate, refacerea bărbatului a fost anevoiasă.

”Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica. Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute.

Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a declarat Liviu pentru Bihorjust.ro.

Mire, aruncat în sus și scăpăt de la înălțime

Incidentul s-a petrecut la nunta bărbatului, în Băile Felix. În timpul distracției, mai mulți nuntați l-au luat prin surprindere și l-au aruncat în sus, dar l-au scăpat din brațe. Mirele a ajuns de urgență la spital, iar la scurt timp a fost transportat în Germania, deoarece lucrează acolo de nouă ani și a beneficiat de asigurare de sănătate.

Un gest al prietenilor săi care s-a transformat într-un calvar l-a determinat pe Liviu să deschidă acțiune în instanță.

Leziuni la coloana vertebrală

Avocatul său, Ioana Țenț a explicat faptul că acesta a suferit leziuni la nivelul coloanei vertebrale şi al membrelor inferioare şi superioare. A fost imobilizat pentru o perioadă de aproximativ trei luni. A urmat terapie şi urmează același tratament chiar şi în prezent.

„Pentru această faptă clientul meu a înţeles să îi dea în judecată pe cei patru. Prejudiciul meterial este compus dintr-o sumă de maximum 1.000 de lei, pentru că clientul meu a avut o asigurare medicală privată care l-a ajutat să-şi acopere costurile medicale. Daunele morale sunt în cuantum de 20.000 de euro, dar acestea vor fi apreciate, dacă sunt justificate şi propoţionale cu prejudiciul suferit, de instanţa de judecată”, a explicat avocatul mirelui.

Procesul va avea primul termen pe 12 octombrie, la Judecătoria Oradea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre