Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Cum arată mâinile Danei Roba. Soțul i le-a zdrobit cu ciocanul!

Video. Cum arată mâinile Danei Roba. Soțul i le-a zdrobit cu ciocanul!
În ciuda a ceea ce i-a fost dat să trăiască, Dana Roba rămâne o femeie puternică, care nu cedează în fața greutăților vieții și e convinsă că rugăciunile și puterea lui Dumnezeu o vor vindeca.

A fost la un pas să dea mâna cu moartea, dar a reușit să învingă tot răul și să-și strângă fetițele în brațe. Mai e mult până când Dana Roba va fi femeia sănătoasă de altădată, dar până atunci mai de suferit.

„Când domnul doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată”

Bărbatul alături de care se vedea alături pentru toată viața, i-a zdrobit nu doar capul și mâinile, ci și sufletul. Cu puțin timp în urmă, Dana Roba a fost la medic și i s-a dat jos pansamentul și ghipsul. Durerile sunt groaznice, dar nu se lasă. Le-a arătat fanilor care este situația grea prin care trece și se roagă permanent lui Dumnezeu să o scape de calvar, să se poată însănătoși pentru a-și crește fetițele.

A început ședințele de kinetoterapie și fizioterapie și e convinsă că la final tot visul urât va dispărea. „Ieri când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile voastre, datorită credinței pe care ști avut-o, astăzi sunt în viață”, a spus Dana Roba pe rețelele de socializare.

„Cu părere de rău, vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții”

De asemenea, Dana a mărturisit că a reușit să meargă și la primul control neurochirurgical și marea dorință a make-up artistului este să găsească cât mai repede un doctor ortoped care să o opereze. Din păcate însă, Dana spune că a rămas fără miros și gust pentru toată viața.

„Astăzi am fost la primul control neurochirurgical. Cu bucurie in inima ii mulțumesc Lui Dumnezeu că după multe resuscitări în timpul operației, și două zile de comă, încă sunt în viață. Iar cu părere de rău, vă spun că am rămas fără gust și fără miros pentru tot restul vieții. Momentan nu pot să îmi pun batic pe cap, pentru că mă ustură operațiile, dar când se vor vindeca, îl voi pune iar cu cea mai mare bucurie. Partea stânga a capului îmi este amorțită…

„M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele”

Îmi doresc foarte mult să găsesc un medic chirurg ortoped în România și să mă opereze cât de curând, împreună cu Isus.
Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a fost cu mine, în cea mai grea încercare a vieții mele. El a luptat pentru mine, și mi-a dat viață. M-a întors acasă, în brațele fetițelor mele”, le-a mai spus Dana Roba fanilor săi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre