Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Victima a lui Andew Tate a povestit întâmplările înfiorătoare din studioul de videochat. O batea și…

Video. Victima a lui Andew Tate a povestit întâmplările înfiorătoare din studioul de videochat. O batea și…
Noi detalii apar, de la o zi la alta, despre atrocitățile comise de Andrew Tate în legătură cu tinerele pe care  le exploata în afacerea sa de videochat. A deschis primul videochat cu aproape 10 ani în urmă, în Luton, lângă Londra.

Frații Andrew (36 de ani) și Tristan Tate (34 de ani) au fost arestați preventiv pe 29 decembrie pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, în urma unei decizii a Tribunalului București. Ei au contestat, ieri, decizia, la Curtea de Apel București, însă instanța a decis să rămână după gratii, la fel ca și cele două femei arestate preventiv odată cu ei,  Georgiana Naghel, iubita lui Andew, și fosta polițistă Luana Radu. Decizia e definitivă, iar cei patru au de achitat și câte 500 de lei, fiecare, cheltuieli de judecată.

Instanța a transmis că „în baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. I lit. B C.pr.pen. rap. la art 204 C.pr.pen, respinge ca nefondate contestațiile formulate de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandru Luana și Naghel Georgiana împotriva încheierii din camera de consiliu din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București-Secția I Penală pronunțată în dosarul nr. 37100/3/2022”. Astfel, cei patru vor rămâne în arest preventiv cel puțin până pe 29 ianuarie.

O tânără povestește cum era bătută de Andrew Tate

Presa străină continuă să alimenteze povestea fraților Tate, care au dublă cetățenie, britanică și americană. Într-un clip postat de Vice, una din victimele fostului campion mondial la kickboxing Andrew Tate povestește întâmplările înfiorătoare din studioul de videochat.

https://www.youtube.com/shorts/I9uSAvh5Et8

„Îmi pare rău că plâng…. Noaptea trecută am lucrat pentru el și mi-a cumpărat 5 sticle de vin, deci am fost complet beată, astfel că nu am avut camera video pornită. Doar stăteam pe pat și el m-a lovit cu pumnul foarte tare. M-a lovit fără niciun motiv și am fost foarte confuză”, mărturisește tânăra în înregistrare.

În același clip postat pe rețelele sociale, se aude Andrew Tate care spune că a avut „o fată care a mințit” că a lovit-o. „Erau 9 martori în cameră și toți au mers la poliție și au depus mărturie în apărarea mea. Am și mesaje care dovedesc că mințea. (…) Am aceste mesaje în care scria: „Dacă nu mă plătești am să îți ruinez viața”. Dacă ești detectiv, nu poți detecta, cu dovezi, că mințea?”.

Andrew Tate, arestat în 2015

Amintim că în 2015 Andrew Tate a fost arestat de poliția britanică după ce a fost acuzat de două tinere care lucrau în studioul său de videochat că le-ar fi agresat. Poliția din Hertfordshire, Anglia, a declarat că l-a arestat pe Tate pentru suspiciune de agresiune și apoi pentru suspiciune de viol.  Dar niciuna dintre arestări nu s-a soldat cu acuzații, iar influencerul a fost eliberat după 23 de ore.

Ce au declarat victimele din 2015 ale lui Andrew Tate

Ambele femei au declarat la momentul respectiv, pentru Vice, că sunt de părere că procurorii din Marea Britanie au gestionat greșit cazul. Procuratura a declarat că a decis să nu-l acuze pe Tate deoarece nu a văzut „nicio perspectivă realistă de condamnare”. De asemenea, Tate a negat afirmațiile femeilor, declarând pentru Vice, prin intermediul avocatului său, că acestea „au vrut bani pentru că le-a concediat” din afacerea de videochat pe care o avea în Luton.

Cele două femei au declarat că aici au fost exploatate sexual și manipulate de Tate. Una dintre ele a spus că a fost strangulată și că l-a văzut pe Tate făcând acest lucru altor femei de cel puțin alte 10 ori. Cazul a fost închis în 2019.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre