Simona Ionescu / Redactor Șef

Vila lui Catrinel Sandu, lovită de uraganul Milton. Cum arată locuința vedetei

Vila lui Catrinel Sandu, lovită de uraganul Milton. Cum arată locuința vedetei
În 2022, vila lui Catrinel Sandu a fost lovită de uraganul Ian. Doi ani mai târziu, nu a scăpat de uraganul Milton, care a făcut ravagii în America.

De 15 ani, Catrinel Sandu trăiește visul american în cocheta sa vilă din Florida. Ce s-a întâmplat cu locuința fostei bebelușe din cauza uraganului Milton.

„Suntem în siguranță și bine”

Uraganul Milton a speriat a făcut pagube uriașe în Florida și a distrus casele multor persoane. Din fericire, casa lui Catrinel Sandu nu a suferit mari stricăciuni, dar mai multe construcții din curte au fost pur și simplu smulse din pământ.

Vedeta a postat câteva fotografii pe contul de socializare și un mesaj în care le-a mulțumit celor care o iubesc pentru grija pe care i-o poartă. „Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Suntem în siguranță și bine. Am avut doar câteva daune materiale în spatele casei. În afară de asta, totul a fost în regulă”, a scris aceasta.

„Lumea vrăjitorului din Oz”

 

Catrinel Sandu a explicat însă cu puțin timp în urmă coșmarul prin care a trecut. Vedeta a explicat că acum doi ani a trecut prin uraganul Ian.

„Totul este de coșmar. Lumea vrăjitorului din Oz, ca să fac o glumă. Pentru că am avut senzația că sunt undeva și ne va spulbera pur și simplu. A fost un uragan cum nu am mai întâlnit până acum și în 14-15 ani de când sunt în Florida am trecut prin câteva. Dar acesta a fost unul cu totul și cu totul special.

La noi, în Florida, majoritatea piscinelor sunt acoperite cu un cage ball, ca un fel de cușcă ce acoperă toată piscina ca să țină insectele și toate celelalte departe de apă.

Noi am schimbat-o acum doi ani când am avut un alt uragan, asta nu pentru că s-a rupt atunci, dar nu a fost în cea mai bună condiție. Dar acum s-a rupt ca un domino, a fost o nebunie”, a declarat Catrinel Sandu în emisiunea lui Cristi Brancu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri