Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorel Lis a scăpat. S-a întors cu Oana în cuibușorul lor și acum se recuperează

Viorel Lis a scăpat. S-a întors cu Oana în cuibușorul lor și acum se recuperează
Au scăpat de nenorocire și acum Oana și Viorel Lis sunt acasă. Fericirea lor nu poate fi exprimată în cuvinte.

După ce au fost infectați cu noul coronavirus, Oana și Viorel Lis au stat câteva zile în spital. Calvarul a luat sfârșit.

Oana și Viorel Lis s-au întors în cuibușorul lor. Cum se recuperează fostul primar al Capitalei

Tot ce a fost rău a trecut iar Viorel și Oana Lis au fost externați. Cei doi au petrecut în spitalul Matei Balș din București cele mai triste și grele zile, dar medicii au reușit să facă o minune. Oana Lis a dezvăluit cum decurge perioada de recuperare a fostului primar al Capitalei.

“Suntem acasă, e incredibil”

„Ne-a salvat faptul că suntem vaccinați, din păcate am întârziat și nu făcusem doza trei, trecuseră șapte luni și ne-a prins pe picior greșit. Și eu de la început am vrut să merg la spital. Eu am încredere în medici, eu nu puteam să am grijă de Viorel la ce boli are el. (…) Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme.

Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstițială medie, am avut amândoi”, a spus Oana Lis în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Viorel s-a gândit că va fi ultimul său drum

Oana a povestit faptul că Viorel s-a simțit atât de rău încât și-a pregătit locul de veci. Dar iată că Dumnezeu le-a mai dat o șansă.

„A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt.

Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris”, a mai spus soția fostului primar al Capitalei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre