Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorel Lis s-a răzgândit. Nu mai vrea să fie incinerat. La ce s-a gândit fostul primar al Capitalei

Viorel Lis s-a răzgândit. Nu mai vrea să fie incinerat. La ce s-a gândit fostul primar al Capitalei
A trecut prin multe probleme de sănătate, dar Dumnezeu a avut mereu grijă de Viorel Lis. Acum, fostul primar al Capitalei e mai bine.

Viorel Lis și Oana au trecut prin cele mai grele situații în ultima perioadă, dar au reușit să facă față. Oana a dovedit că e o femeie extrem de puternică.

Viorel Lis s-a răzgândit. Nu mai vrea să fie incinerat. La ce s-a gândit fostul primar al Capitalei

Problemele serioase de sănătate cu care s-a confruntat Viorel Lis în ultima perioadă a lăsat multe sechele. Fostul primar al Capitalei era convins la un moment dat că va pleca în lumea drepților și i-a spus Oanei că vrea să fie incinerat. Ulterior, și-a schimbat opțiunea și a menționat că vrea să fie înmormântat potrivit tradiției. Doar că nu avea loc de veci, dar Oana s-a dat peste cap și a rezolvat situația.

„Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă”

„I-am făcut rost de loc de veci, tot cadou de la verișoara lui. Nu avea nici loc de veci! Când a făcut infarct, a plecat plângând în căruț cu cei de la Salvare și mi-a zis: mi-era frică că nu mă mai vezi!

E grea viața de pensionar pentru Viorel Lis. Câți bani îi aduce poștașul o dată pe lună

Nu mai vrea să fie incinerat, s-a răzgândit! Va fi înmormântat acolo de unde e el. Viața e o luptă și trebuie să luptăm, însă, până în ultima clipă!”, a spus Oana Lis, potrivit Click.

Oana și-a amanetat verigheta

Din păcate, Viorel Lis se poate deplasa acum doar cu ajutorul căruciorului, iar banii nu le ajung pentru tratamente. Acesta este motivul pentru care, la un moment dat, Oana a fost nevoită să-și amaneteze verigheta. Dar nu s-a lăsat niciodată și spune că va fi alături de soțul ei oricât va fi nevoie, luptând cu toate neajunsurile.

„Așa sunt eu, nu mă lasă inima. Mi-au zis și oamenii de acolo: Oana ești extraordinară! Vin persoane care-și lasă mama, pe cei dragi în spital și nu mai vin zece zile să le aducă o apă, un iaurt. Mi se pare trist. Eu nu sunt așa, Viorel e familia mea și voi lupta până în ultima clipa! Sper să pot!”, s-a destăinuit Oana Lis.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre