Simona Ionescu / Redactor Șef

„Viorica Dăncilă” a reapărut in spațiul public după ce a făcut furori la iUmor

„Viorica Dăncilă” a reapărut in spațiul public după ce a făcut furori la iUmor
Simplă și modestă, poate chiar plictisitoare uneori. Așa se caracterizează Irene Boclincă, artista care a întruchipat-o pe Viorica Dăncilă, uimind o țară întreagă.

E un Săgetător care întotdeauna a știut ce a vrut de la viață, deși nu întotdeauna a fost ușoară. Însă a reușit să le facă față, dovedind tuturor că e o femeie puternică. Adoră colțunașii cu smântână sau cartofi și prăjitura mamei cu prune uscate, iar lecții primită de la bunici este să fie om, indiferent de situație.

„Fac parte din categoria celor care fac ciorbă”

„Mă trezesc dimineața, fac puțină ordine, spăl, dacă am repetiții merg acolo, mai fac mâncare. Fac parte din categoria celor care fac ciorbă, friptură, care de fapt la noi e un fel de tocăniță cu carne și mămăligă, plăcinte… Eu sunt cu mâncarea tradițională, mai puțin cu laptele de cocos sau cozi de crocodil. Așa m-au crescut părinții mei. Iar dintre mâncărurile exotice, îmi place doar sushi”, a spus artista.

„Nu văd cu ochiul stâng”

A strălucit pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, fiind prima parteneră a regretatului Alexandru Arșinel, după ce Stela Popescu s-a stins, dar puțin sunt cei care știu că Irene are o problemă de sănătate pe care a reușit mereu să o ascundă: nu vede cu ochiul stâng.

„M-am născut cu un defect și din această cauză nu am putut o perioadă să fac actorie. Am venit pe lume prin cezariană, cu fața în sus și medicul când a făcut incizia, mi-a întins nervul de la ochiul stâng. În consecință, nu văd absolut deloc cu el.

„Am făcut școala de asistente medicale, am lucrat la ORL, apoi la preșcolari”

Prima dată am făcut Școala de asistente medicale, pentru că estetic nu puteam să fiu pe scenă. Dar acum s-a rezolvat problema din punctul ăsta de vedere. Pregătirea mare pentru viață am făcut-o când am scăpat de sub aripa mamei și am plecat la cămin. Acolo m-am dat cu capul de pereți și m-am trezit la realitate. Bine, eram aproape de casă și mă duceam în fiecare săptămână, așa că nu prea am simțit depărtarea și greutatea.

După ce am absolvit, m-am dus la Chișinău să lucrez. Doar că nu-mi plăcea și veneam mereu acasă plângând. Inițial, am fost la secția ORL unde se făceau și intervenții chirurgicale, apoi m-am transferat la preșcolari, dar tot nu mi-a plăcut. Simțeam că nu acesta e drumul meu. Și le-am spus părinților că vreau să dau la Teatru, m-am pregătit, am dat examen și am intrat la actorie”, a mărturisit Irene Boclincă, într-un interviu pentru Taifasuri.

„Am aflat ulterior că e un pic diferit…îi plăceau și bărbații”

Când l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soț, a crezut că el e bărbatul care o va face fericită până la adânci bătrâneți. N-a fost să fie așa și a divorțat după doi ani, aflând și că fostei jumătăți îi plăceau bărbații. „Eu mai mult eram cu munca decât cu casa și cu relația.

Am avut o relație de 4 ani dintre care doi de căsnicie. Eu eram și femeie și bărbat în cuplu. Îmi place să fiu femeie în cuplu, iar bărbatul să-și știe rolul lui. El nu era activ în ceea ce privea casa noastră. Am aflat ulterior că e un pic diferit…îi plăceau și bărbații”, a spus Irena Boclincă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre