Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica Dăncilă, mereu surprinzătoare. Ce spune despre Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă, mereu surprinzătoare. Ce spune despre Liviu Dragnea
Ce mai face Viorica Dăncilă de când nu mai face parte din elita politicii românești? Lucrează într-un domeniu în care nimeni nu ar fi crezut că poate face față.
Chiar dacă nu mai e în fruntea României, nu înseamnă că Viorica Dăncilă stă degeaba. Ce serviciu are acum fostul premier al României ne spune chiar ea.

E de-a dreptul uluitor. Ce face acum Viorica Dăncilă? Din ce trăiește? Nu sunt puțini cei care se gândesc de unde își ia salariul fosta șefă de la Palatul Victoria. Iar întrebările de acest tip curg pe rețelele de socializare sau în comentarii la diferite articole.

Din ce trăiește acum Viorica Dăncilă. Oare ce salariu are femeia care a condus România?

Criticată de români pentru cuvintele fără noimă pe care le-a tot folosit în perioada mandatului, Viorica Dăncilă nu se lasă. Chiar dacă nu mai e în lumina reflectoarelor, fostul premier al României a trebuit să se angajeze. Și nu oriunde, ci în consultanță pentru domeniul de afaceri, detașându-se de  politicieni.
”Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncilă este bine și detașată un pic de partea politică.”, a declarat fosta mână dreaptă a lui Liviu Dragnea într-un scurt interviu pentru ciao.ro. Nu a dezvăluit însă pentru ce sumă de bani muncește lunar, păstrând secretul.

Nu mai vrea să revină în politică, pentru că nu suportă limbajul foștilor colegi

Chiar și așa, Dăncilă spune că e atentă la tot ce se întâmplă în lumea politică, unde, cel puțin pentru moment nu mai vrea să revină. Dintr-un motiv extrem de bine întemeiat: nu suportă violența în limbaj.
”Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aș fi vrut mai multe proiecte, mai puține jigniri și mai puțină violență în limbaj”, a mai spus fostul premier.
Chiar dacă a fost mult timp supărată pe fostul șef, Liviu Dragnea, se pare că acum a revenit la gânduri mai bune. În consecință, aceasta spune că va discuta cu fostul politician, dacă o va căuta.”Dacă domnul Dragnea mă va contacta, voi discuta cu dânsul. Nu am vorbit cu domnul Dragnea, dar îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe și multă, multă sănătate”, a menționat Viorica Dăncilă.

Irinel Columbeanu vrea să rupă gura târgului și se face scriitor. Ar avea ce povesti!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre