Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani e dărâmată. I-a murit o persoană foarte dragă

Viorica de la Clejani e dărâmată. I-a murit o persoană foarte dragă
Este doliu  și în familia celor mai cunoscuți și iubiți exuberanți artiști din lumea mondenă. Seara de 1 aprilie va deveni de acum încolo o amintire foarte dureroasă pentru Viorica de la Clejani dar și pentru restul familiei ei. E durere fără margini.

Viorica de la Clejani e dărâmată. I-a murit o persoană foarte dragă. Artista trece prin cele mai grele momente din viața ei, după ce părintele mult iubit, cel care i-a dat viață, a trecut la cele veșnice.

Fulgy, fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai putea intra în legătură cu ei.  Un eveniment nefericit are loc în familia sa.  „Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram, fără să ofere detalii despre cauzele care au dus la decesul bunicului său.

În urma tragicului eveniment ce i-a marcat familia, Fulgy a ținut să le transmită celor din mediul online că își va relua activitatea vinerea viitoare. ”Din acest motiv emisiunea va fi amânată pentru vinerea viitoare, 09.04.2021”, a mai scris tânărul pe Instagram.

Viorica de la Clejani e dărâmată

Tragedia din familia Clejanilor e ultimul lucru la care se puteau gândi aceștia. Ea vine după un șir de probleme pe care Viorica și Ioniță le-au avut cu copiii.

Margherita s-a dovedit că a consumat substanțe interzise, apoi s-a spus că nici Fulgy nu era străin de ele.

Mai mult, în luna septembrie a anului trecut, fiica Clejanilor a bătut, a scuipat și a amenințat două femei de la o agenție imobiliară. Acestea au solicitat ajutorul poliției la vremea respectivă.

Clejanii au făcut eforturi și le-au despăgubit pe cele două agente imobiliare, ca să își retragă plângerea. Astfel încât Margherita să nu ajungă la închisoare. Acesta ar fi fost al treilea dosar penal pe numele fetei, iar riscul la o pedeapsă privativă de libertate cu executare era foarte mare.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 2 aprilie. Protestele continuă, sub diverse forme. Atenție la sursele de Foc!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre