Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani întoarce foaia. E pusă pe economii și restricțiile sunt și la mâncarea de Paște

Viorica de la Clejani întoarce foaia. E pusă pe economii și restricțiile sunt și la mâncarea de Paște
Gurmandă din fire, Viorica de la Clejani s-a sucit anul acesta. Ce s-a hotărât să pună pe masa de Paște.

Viorica de la Clejani se pregătește pentru Învierea Domnului. Marea artistă e o gospodină desăvârșită.

Viorica de la Clejani întoarce foaia. E pusă pe economii și restricțiile sunt și la mâncarea de Paște

Invitați în emisiunea Vorbește lumea de la ProTV, Viorica de la Clejani a vorbit despre pregătirile pe care le face pentru marea sărbătoare de Paște. Până acum în familia lor s-a făcut risipă, așa că anul acesta nu mai vrea să arunce nimic. Sigur că pe masa de Paște vor fi bunătăți, ca întotdeauna, însă spune că va găti mult mai puțin ca până acum. Nu va lipsi ciorbița de cocoș, dar și grătarul, unde as e Ioniță. În plus, va merge și pe la rude.

„Eu nu prea primesc musafiri, mie îmi place să fiu musafir, să plec pe la neamuri”

„De data asta m-am gândit foarte bine. N-o să gătesc prea multă mâncare, mai pe economie așa. Facem prea multă mâncare, după care o aruncăm și e păcat. Cred că o să facă Ioniță un grătar, iar eu fac câteva răcituri, o ciorbică de cocoș de țară, că am de la domnul primar, care îmi trimite tot timpul.

Eu nu prea primesc musafiri, mie îmi place să fiu musafir, să plec pe la neamuri. Margherita e mai pretențioasă la mâncare, ea e mai vegetariană așa, nu mănâncă carne.”, a declarat Viorica de la Clejani.

Nu s-a spovedit niciodată

Chiar dacă îl poartă mereu pe Dumnezeu în suflet, Viorica nu s-a spovedit niciodată. Dar își amintește cu drag de perioada copilăriei, când alături de alți copii mânca pâinea cu vin de la biserică. „Sărbătoarea Pascală este ceva în sufletul nostru din copilărie. Aducem în fiecare an lumină în casă.

Ne-am dus și ne-am rugat la o mănăstire făcătoare de minuni, a venit și Marga. Contează ce scoți pe gură, nu ce bagi. Eu m-am îndreptat spre Dumnezeu, am avut probleme grave de sănătate, puteam să fac o chestie urâtă. Eu sunt foarte credincioasă, dar asta nu înseamnă că mă duc toată ziua la biserică.

Dar sincer îți zic că n-am fost niciodată la spovedanie. (…) Eu îmi aduc aminte de o întâmplare de Paște, din copilăria mea. Eram la biserică toți și ne împărtășeam. Aproape că mâncam toată pâinea aia cu vin, așa aveam poftă să mâncăm.”, s-a destăinuit artista.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre