Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica și Ioniță de la Clejani au împlinit 31 de ani de căsnicie. Iată cum s-a distrat simpaticul cuplu. Exclusiv

Viorica și Ioniță de la Clejani au împlinit 31 de ani de căsnicie. Iată cum s-a distrat simpaticul cuplu. Exclusiv
26 octombrie a fost o zi cu totul și cu totul specială pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Cântăreața a avut parte de o minunată surpriză.

Viorica și Ioniță de la Clejani fac un cuplu formidabil și reușesc mereu să smulgă zâmbetele fanilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani au împlinit 31 de ani de căsnicie. Iată cum s-a distrat simpaticul cuplu. Exclusiv

Îmbrăcată sport și zâmbitoare așa cum o știe toată lumea, Viorica de la Clejani a fost ieri extrem de fericită. Blonda și Ioniță au serbat cei 31 de ani de căsnicie într-un mod cu totul și cu totul special, cei doi optând să se plimbe cu elicopterul. Vioricăi i-a fost foarte frică, dar a încercat să-și învingă teama făcând glume tot timpul și cântând câteva melodii prin care să se îmbărbăteze.

Artista n-a putut să reziste, a filmat totul și a postat pe contul de socializare, iar video-ul este, cu adevărat, încântător.

Cum se răsfață Fulgy la frizer

O perioadă, băiatul Clejanilor intrase într-un con de umbră, dar a început să fie din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare. Recent, Mr. Moft, așa cum s-a autointitulat a postat un video pe contul său de instagram în care le-a arătat tuturor cât de răsfățat e la salonul unde merge constant ca să-și aranjeze podoaba capilară. Bineînțeles că fanii au apreciat filmulețul și, în consecință, i-au transmis mesaje băiatului Clejanilor, care a fost extrem de bucuros.

De-a lungul timpului Fulgy a făcut destule prostioare, iar consumul de droguri i-a adus probleme. Tânărul a fost internat într-un centru de dezintoxicare, iar părinții au făcut tot ce le-a stat în putință să-i ofere ajutorul de care a avut nevoie ca să iasă din belele. Și se pare că au reușit. Cel puțin pentru moment, Fulgy pare că și-a revenit și încearcă să-și facă părinții și fanii mândri.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre