Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub recunoaște. „Bravo, ai stil!” i-a mâncat zilele. Dar și kilogramele

Viviana Sposub recunoaște. „Bravo, ai stil!” i-a mâncat zilele. Dar și kilogramele
Frumoasa iubită a lui George Burcea arată mai bine ca niciodată. Să vedem care ar fi secretul frumuseții Vivianei Sposub.

Viviana e fericită și împlinită pe toate planurile și speră că va fi și marea câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Viviana Sposub recunoaște. „Bravo, ai stil!” i-a mâncat zilele. Dar și kilogramele

Într-o postare recentă pe contul său de socializare, Viviana Sposub a făcut o dezvăluire de suflet. Vedeta a mărturisit că nu s-a așteptat să slăbească atât de mult, iar vinovată de acest lucru este emisiunea „Bravo, ai stil!”, care o solicită. Dar, cine știe, poate că la final, va avea cea mai plăcută surpriză.

„Acum că a venit frigul am scos la înaintare hainele mai groase pe care nu le-am mai purtat de ceva timp. Și am constatat cu stupoare că acești pantaloni care, nu doar că-mi erau fixi, crăpau pe mine, și nu-mi dădeau voie să mănânc nimic, au ajuns cam așa… Am cam slăbit. Eu știam că „Bravo, ai stil!” îmi mănâncă zilele, dar nu credeam că-mi mănâncă și kilogramele”, a afirmat Viviana Sposub.

George, un Guru de la care ai ce învăța

Viviana și George formează un cuplu de un an, iar actorul a mărturisit că vrea să o facă mireasa lui. La rândul său, în cadrul unui interviu, Viviana a declarat că această relație o împlinește. Ce a făcut-o să se îndrăgostească de actor? Vedeta spune că are multe de învățat de el, pentru că e asemenea unui Guru.

„Mă împlinește atât de mult relația asta. O iau la pachet cu tot ce vine. M-am obișnuit cu faptul că în job-urile noastre, viața personală reprezintă un interes destul de mare pentru unii oameni. Cred că de asta m-am și îndrăgostit de George așa tare! Pentru că simt că este un om de la care am foarte multe lucruri de învățat.

Vă dați seama că locurile la cursurile acestui Guru, pe numele său George Burcea, sunt limitate. Așa că lecțiile le țin pentru mine. Pot doar să spun că sunt un om mai fain de când l-am cunoscut pe el!”, a declarat Viviana, pentru Fanatik.ro.

Sursă foto: instagram, radioimpuls

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre