Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub, remarcată de un greu al industriei. „Această fată frumoasă….” Video senzațional

Viviana Sposub, remarcată de un greu al industriei. „Această fată frumoasă….” Video senzațional
Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub, a spus care este noul ei proiect. Fanii acesteia sunt cu adevărat în delir.

A demonstrat că are talent și nu mai vrea să stea într-un con de umbră. Viviana Sposub le-a dat fanilor vestea.

Cartea lansată de George Burcea, dar și participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!”, au făcut-o pe Viviana Sposub să-și dea seama că trebuie să facă mai multe lucruri. Și pentru că e extrem de talentată în ale muzicii, va lansa curând și primele sale piese.

„Iubesc muzica și mereu mi-am dorit să profesez în această direcție. Dar nu am găsit până acum timpul și curajul necesare pentru a păși în această industrie.

Acum, odată cu proiectul Bravo, ai stil! Celebrities, am avut ocazia să dezvălui anumite abilități, printre care și cântatul.

Reacțiile oamenilor au fost uimitoare și încurajările lor m-au făcut să prind încredere în forțele proprii și să conștientizez că acest talent nu ar trebui irosit. Pregătesc lansarea unei piese și voi fi cea mai fericită dacă vă fi primită cu brațele deschise de către public”, a dezvăluit vedeta.

Viviana Sposub, remarcată de Horia Moculescu încă de când frumoasa avea doar 11 ani

Viviana a fost invitată în emisiunea lui Horia Moculescu, „Atenție, se cântă!”, de la TVR 2, în urmă cu mai bine de un deceniu.

Frumoasa puștoaică a cântat divin în platou, iar marele compozitor a complimentat-o în repetate rânduri.

Puteți urmări întregul moment AICI:

Va juca și primul rol într-un film

Viviana Sposub va juca și primul său rol într-un film. Este vorba de o producție la care lucrează George Burcea, cu un scenariu scris după romanul său de debut cu același nume.

“Cât despre proiectul legat de actorie, George lucrează de ceva timp la producția filmului său, Scrisoare către Ceaușescu. Scenariul fiind scris după romanul său de debut cu același titlu. Va fi primul film în care voi juca, deci vă dați seama că emoțiile sunt mari”, a povestit Viviana.

Fosta prezentatoare și actorul s-au cunoscut la „Ferma. Orășeni vs Săteni” și trăiesc o poveste de dragoste de aproape un an și jumătate.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre