Simona Ionescu / Redactor Șef

Wow! Nicole Kidman nu a simulat scenele de amor din noul ei film. A spus de câte ori a atins punctul culminant

Wow! Nicole Kidman nu a simulat scenele de amor din noul ei film. A spus de câte ori a atins punctul culminant
Ajunsă la o vârstă la care ar putea fi chiar bunică, fosta soție a lui Tom Cruise trece printr-o transformare radicală. Mulți sunt șocați de această schimbare și spun că vedeta ar fi într-o adevărată criză a vârstei ei.

În timp ce alte vedete de vârsta ei își asumă ridurile și anii, Nicole Kidman pare să insiste să arate mai tânără decât era în tinerețe. Pe măsură ce numărul operațiilor estetice pe care și le face crește, actrița e dispusă să arate cu totul cât de bine se prezintă. Așa se face că, la aproape 60 de ani, dezbrăcată complet, vedeta a ales să joace într-un film erotic în care apare în ipostaze intime alături de doi bărbați. Mai mult decât atât, potrivit propriilor declarații, Nicole Kidman nu a simulat scenele de amor din noul ei film.

Nicole Kidman nu a simulat scenele de amor

Nicole Kidman spune că noul ei film erotic, „Babygirl”, a fost ca un afrodisiac pentru ea. Nu a simulat plăcerea în scenele intime. Ba chiar i-a plăcut atât de mult, încât a trebuit să facă pauze în timpul scenelor fierbinți pentru a evita orgasmele frecvente.

Actrița premiată cu Oscar a dezvăluit pentru The Sun detalii intime din culisele filmărilor alături de colegii ei, Harris Dickinson și Antonio Banderas.

În film, Kidman, în vârstă de 57 de ani, o interpretează pe Romy – CEO într-o corporație – care este căsătorită cu Jacob, interpretat de Banderas. Dar ea se implică într-o aventură toridă cu un stagiar mai tânăr, Samuel, interpretat de Dickinson. În timpul scenelor intime cu ambii bărbați, Kidman a spus că a existat multă „împărtășire, încredere și apoi frustrare”, ordonându-le uneori să nu o atingă, pentru a putea să se liniștească.

Când apare noul film „Babygirl”

Nicole Kidman a recunoscut, de asemenea, că „nu mai voia să aibă orgasm”, pentru că scenele filmate au dus-o de prea multe ori la punctul culminant. Actrița a mărturisit că avea nevoie de multe pauze, în care să nu fie atinsă, exact din acest motiv.

Kidman a explicat, de asemenea, că în timpul acelor scene, orgasmele ei „au fost atât de prezente tot timpul… încât a fost epuizant”.

Filmul erotic „Babygirl”, care a fost inspirat de thrillerul din 1992 „Basic Instinct”, va fi lansat în ziua de Crăciun în Statele Unite. Este de așteptat ca, ulterior, să fie preluat și de canalele de streaming.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri