Simona Ionescu / Redactor Șef

Zanni nu a trecut încă peste episodul cu Alex Velea și face acuzații grave

Zanni nu a trecut încă peste episodul cu Alex Velea și face acuzații grave
Cu ani în urmă, Zanni era un membru al familiei lui Alex Velea. Era unul din „băieții de aur” ai artistului impresar. De față cu el a cerut-o  în căsătorie pe Antonia. Acum trei ani însă, cei doi s-au certat: Zanni a pornit pe propriul drum, iar Velea și-a văzut mai departe de viață și carieră.

Câștigătorul Survivor România All Stars 2024 se pare că nu a trecut peste episodul Alex Velea și s-a lansat în acuzații grave. Zanni a fost invitat în podcastul lui Bursucu, unde a spus, cu subiect și predicat, cum i s-au furat banii chiar de către ocrotitorul său și cum a apărut ruptura dintre ei.

Amintim că, la finele toamnei 2021, Zanni a făcut un vlog ca să le transmită fanilor săi că este într-o situație în care nu a mai fost niciodată și nu știe cum s-o gestioneze, lăsând să se înțeleagă că nu mai vrea să aibă nici o legătură cu Alex Velea.

„Am avut o discuție cu mine în Uber. Nu e deloc rău să fii capabil să-ți dai singur răspunsuri. (…)  M-au plictisit toți. Cu trendurile lor. Toți ratații”, a spus Zannidache pe vlogul postat pe YouTube. Până la acel moment, fanii lui constataseră deja că el și Alex Velea nu își mai vorbeau.

Orfanul i-a dat un mesaj lui Velea

Pe numele său complet Edmond Hubert Zannidache, artistul a crescut la orfelinat. El a mărturisit cum a ajuns să fie unul din „Golden Boys”, în compania lui Alex Velea. „Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, povestea tânărul prin 2020. Au scos piese împreună.

Zanni, acuzații grave la adresa lui Alex Velea

Practic, Alex Velea l-a făcut vedetă pe Zanni. I-a produs muzica și l-a ajutat să devină cunoscut. Iar ca orice impresar, a încasat comision din banii câștigați de noul artist. Lucrul acesta se pare a dus la ruptura dintre ei. Iar dacă în 2021 lucrurile nu au fost spuse pe șleau, acum Zanni punctează direct și face acuzații grave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bursucu’ (@mister_bursucu)

„Alex Velea este o lecție pe care o apreciez, bună sau rea”, declară Zanni. „Instinctul nu m-a înșelat niciodată, de aceea am plecat, pentru că mi-am dat seama că am dreptate”, a declarat Zanni când a fost întrebat dacă Alex Velea l-a furat de bani. El a acuzat că i-ar fi fost luați inclusiv bani câștigați la Survivor, în 2021. Și mai spune că prezențele lui Alex Velea în platourile diverselor emisiuni, în timpul cărora își manifesta susținerea față de el, făceau parte din „afacere”.  

Fanii nu i-au rămas aproape lui Zanni. Comentariile apărute la secvența din podcast sunt grăitoare. „Se numește KARMA. Și trebuie plătită ca atare. Când tu furi, alții te fură”, a scris cineva. „Cât de fals poate să fie”, a fost un alt comentariu. Unii însă îl susțin în continuare pe artist. „Să nu uitam de Lino Golden, băi oameni buni… Aceeași chestie și cu el… Bag de seamă că cine are contact cu Alex Velea, își ia singur proprii bănuți, nu că ar fi avut o prea mare inimă sa ridice un om”, a scris un alt internaut.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre