Simona Ionescu / Redactor Șef

Zmărăndescu ar putea arbitra meciul anului. Zukerberg și Musk vor să se bată în cușcă

Zmărăndescu ar putea arbitra meciul anului. Zukerberg și Musk vor să se bată în cușcă
Se strâng pumnii și se fac pariurile, pentru că știrea e pe bune. Mogulul Facebook și proprietarul Twitter se pregătesc să se bată. La propriu.

Doi dintre cei mai mediatizați miliardari din domeniul tehnologiei – Elon Musk și Mark Zuckerberg – au fost de acord să se lupte unul cu celălalt într-un meci în cușcă. Vestea nu a rămas secretă. Însuși Musk a postat un mesaj pe platforma sa de socializare, Twitter, în care a spus că este „gata pentru o luptă în cușcă” cu Zuckerberg.

Musk și Zuckerberg au tranșat lupta online

Iar Mark Zuckerberg, șeful Facebook și al companiei mamă a Instagram, Meta, a postat în scurt timp o captură de ecran a tweet-ului rivalului Musk cu mențiunea scrisă cu litere mari:  „trimite-mi locația”.

Cătălin Zmărăndescu ar fi numai bun să arbitreze sportivii de ocazie

Nu putem să nu ne gândim că fostul luptător Cătălin Zmărăndescu ar fi numai potrivit pentru arbitraj. După cum știți, acesta are un palmares impresionant la luptele în octogon.

Cătălin Zmărăndescu este fost luptător MMA de succes

După ce s-a mutat în Londra, a câștigat toate titlurile puse în joc, iar acum câțiva ani, meciul său de retragere a fost un record de audiență. Între timp, schimbul de replici online între Elon Musk și Mark Zuckerberg a devenit știre în presa internațională.

Elon Musk se laudă deja cu mișcările sale de MMA

„Povestea vorbește de la sine”, a declarat un purtător de cuvânt al Meta pentru BBC. Rapid, inclusiv locația a fost stabilită, la propunerea lui Musk. Acesta i-a răspuns șefului Facebook că propune Vegas Octagon. Octogonul sau cușca e spațiul de joc pentru MMA ( mixed martial art). Numele e dat de forma bazei spațiului de joc, octogonală.

Mai mult, ca să își intimideze adversarul, Elon Musk s-a și lăudat cu mișcările sale. „Am o mișcare grozavă pe care o numesc „The Walrus”, în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”, a dezvăluit reprezentantul Twitter, acum în vârstă de 52 de ani. Ulterior, el a postat pe Twitter scurte videoclipuri în codul morse.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre