Strania povestea a prințesei Norvegiei, căsătorită cu un șaman din California

Strania povestea a prințesei Norvegiei, căsătorită cu un șaman din California
După ani de singurătate, prințesa Norvegiei Märtha Louise și-a găsit în sfârșit dragostea și magia care lipsea din viața ei.

În ultimii ani, prințesa Märtha Louise și șamanul ei au ținut prima pagină a ziarelor. Cuplul ciudat care a stânjenit coroana Norvegiei a demonstrat încă o dată că dragostea adevărată nu cunoaște obstacole.

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei este fiica regelui Harald al V-lea și al soției sale Sonja. El, Durek Verrett e nimeni altul decât guru-ul vedetelor de la Hollywood precum Gwyneth Paltrow, Isabel Rosario Dawson și Selma Blair.

Întâlnirea lor a avut loc aproape întâmplător în 2019, când Märtha Louise divorțase deja de Ari Behn, un scriitor pe care l-a cunoscut în timpul unui turneu regal și cu care s-a căsătorit în 2002.

Cum și-a întâlnit șamanul prințesa Norvegiei

După nașterea celor trei fiice ale sale – Maud, născută în 2003, Leah, născută în 2005 și Emma născută în 2008 – cinci ani mai târziu, prințesa și-a părăsit obligațiile regale pentru a fonda un centru de terapie alternativă, supranumit „Școala îngerilor”. Acolo se predau vindecarea și clarviziunea, scrie Elle.com.

Inițiativa fusese întâmpinată cu nedumerire și scepticism de presă și de supușii norvegieni, care îi ceruseră să renunțe la titlul regal. Între timp, de-a lungul anilor distanța cu soțul ei crescuse și până la urmă, în 2016, cuplul s-a despărțit. „Este groaznic să ai senzația că nu mai poți face nimic, că ai încercat totul de mult”, mărturisea, atunci, prințesa.

După divorț, dezinteresul său față de coroană crește fără consecințe grave pentru regat: moștenitorul tronului a devenit de mult fratele mai mic Haakon Magnus al Norvegiei în virtutea legii dreptului de naștere masculin care încă se aplică în țară. „Este într-adevăr o viață în care trebuie să alegi și să investești 100%. Așa că sunt foarte fericită că fratele meu este următorul în ordinea succesiunii”, explica prințesa în 2020 pentru Insider.

Prințesa Norvegiei se simte diferită

Mamă singură cu trei fete, eliberată de responsabilitatea Coroanei, Märtha Louise se simte diferită de restul lumii și începe să creadă că va rămâne singură toată viața. Până când existența i-a fost data peste cap de întâlnirea cu Durek Verrett. Între ei totul începe în 2019 într-un apartament închiriat pe Airbnb, pe dealurile din California.

Când îl vede, prințesa este convinsă că l-a întâlnit deja pe bărbatul care se află în fața ei: „Da, era sortit să ne întâlnim de înainte de a ne naște”, va spune ea mai târziu. Născut în 1974 în Sacramento, Verrett este un șaman și a moștenit originile creole ale tatălui său și originile indiene și norvegiene ale mamei sale, ea însăși medium. Aceasta îi prezisese când era tânăr că se va căsători cu o prințesă a Norvegiei.

Dragoste la prima vedere

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. „Când îți întâlnești sufletul pereche, știi asta. Am avut norocul să-l cunosc pe al meu. Durek mi-a schimbat viața, așa cum a schimbat-o pe cea a multor alții. Înțeleg că iubirea fără limite chiar există”, a mărturisit prințesa Norvegiei, Märtha Louise. Afinitatea este imediată și în el prințesa găsește ceea ce a căutat mereu: complicitate, afecțiune, înțelegere și, bineînțeles, magie.

„Când sunt la Durek, cu familia lui, mă simt de parcă sunt în lumea lui Harry Potter – a mărturisit cândva prințesa pentru Vanity Fair USA . Își iau baghetele și își fac vrăji unul celuilalt. Toată lumea râde și este amuzant. Mie, când eram copil, toată lumea mi-a spus că este imposibil și, prin forță, am crezut asta. Și dintr-o dată mă trezesc cu un bărbat pe care îl iubesc și cu familia lui și ei știu că magia există.”

Vraja părea să fie spulberată când în Norvegia, datorită unui sentiment rasist față de Derrek, presa începe să-l acuze pe șaman că vrea să profite de buna-credință a prințesei pentru a-i cheltui averea. Nimic mai fals. Dimpotrivă, guru-ul vedetelor este foarte râvnit și poate conta pe propria avere uriașă, dacă este adevărat că pentru o profeție cere până la 1000 de dolari.

Șamanul prințesei Norvegiei este un bărbat bogat

Un adevărat om de afaceri, are o întreagă echipă care lucrează pentru el, inclusiv doi manageri, un ofițer de presă, un avocat și un purtător de cuvânt. „Nu știam că există rasism în Norvegia, deoarece suntem o familie deschisă și fericită. Dar, de fapt, nu sunt mulți oameni de culoare în Norvegia și acest lucru m-a uimit”, a mărturisit șamanul vedetelor.

Pe lângă neîncrederea supușilor norvegieni, a opiniei publice și a familiei regale, cuplul din 2020 este chemat să înfrunte încă un test de dragoste. Din cauza pandemiei și a închiderii granițelor Europei cu Statele Unite, prințesa a fost departe luni de zile de partenerul ei, care între timp a rămas blocat în California. Cum cei doi se pot reuni în sfârșit, vestea fericită sosește în sfârșit: Märtha Louise și Durek sunt gata să se căsătorească și să nu mai trăiască niciodată departe unul de celălalt.