Iată o supă gata în 30 de secunde, numai bună a fi preparată în oricare zi de vară. Ar putea intra în Cartea Recordurilor la cât de repete se poate prepara. În plus, conține ingrediente pe care sigur le aveți în casă. Iată rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan şi Dani

Ce ne trebuie pentru Supă

castraveți cornișon, puțin iaurt, oțet, după gust, puțin ulei de măsline, sare și piper, frunze de mentă, cuburi de gheață, miere

Pentru servit: pere, ridichi, covrigei picanți, nuci

Cum procedăm pentru a prepara Supa cremă de castraveți

Tot ce ne trebuie pentru prepararea acestei supe cremă de castraveți, în afară de ingrediente, este un blender electric și atât. Fără foc și în doar 30 de secunde supa este gata. Tocăm castraveții în bucăți mai mici și îi adăugăm în recipientul blenderului. Adăugăm și frunze de mentă, cât de multe, puțin iaurt, puțin ulei de măsline, foarte puțină miere și câteva cuburi de gheață și pornim blenderul.

În nici 30 de secunde avem gata o gustare de vară delicioasă și revigorantă. Transferăm supa cremă de castraveți în farfurii și îi potrivim gustul cu sare, piper, dar și puțin oțet. Dacă avem un oțet de gutui, vom obține și un plus de aromă de toamnă.

Servim delicioasa supă cremă de castraveți cu felii de pere, felii de ridichi, nuci, dar și niște covrigei picanți, pentru un plus de gust și sațietate.

Sursa: Chefi la cuțite

Raluca Pascu are o replică subtilă pentru Pepe și noua lui cucerire

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp