Tamagoyaki, omleta japoneză. O rețetă spectaculoasă

Omleta japoneză se face mai complicat puțin, dar este spectaculoasă. Se numește Tamagoyaki și este făcută în straturi. Un fel de tort din ouă.
Omleta japoneză este foarte interesantă. Adică nu se bat două ouă și se aruncă în tigaie. Ca tot ce vine din Japonia, Tamagoyaki se face cu îndemânare și atenție la detalii. Și chef Florin Dumitrescu face un astfel de preparat.
Omleta poate fi foarte gustoasă și arătoasă, dacă nu este făcută pe fugă, cu două ouă bătute și aruncate în cratiță. Japonezi fac Tamagoyaki , o omletă în straturi. Ca un tort. Îl puteți servi cu sos picant și cașcaval sau cu sosuri dulci, cum ar fi mierea.
Mod de preparare
Chef Florin Dumitrescu face și el omletă japoneză, doar că el pune o garnitură de ridichii tăiate mărunt. Ne arată și nouă modul spectaculos în care face el acest preparat.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook