Tatăl lui Șerban și Vlad Huidu, mărturisiri neașteptate: nu mai vrea o femeie lângă el

Tatăl lui Șerban și Vlad Huidu, mărturisiri neașteptate: nu mai vrea o femeie lângă el
A văzut de toate în viață, a trăit la extreme, iar acum se bucură de nepoți cărora le-ar da și luna de pe cer, dacă ar putea. Declarații tulburătoare ale lui Florin Huidu, tatăl lui Șerban și Vlad Huidu.

Dumnezeu l-a iubit și tatăl lui Vlad și Șerban Huidu a scăpat din ghearele morții după un stop cardiac de 26 de secunde. A doua soție l-a părăsit și trăiește doar pentru nepoți, pe care-i adoră.

Nu s-a gândit niciodată că o femeie poate să-i frângă sufletul, dar s-a întâmplat, după ce a doua soție l-a lăsat sigur și s-a recăsătorit cu primul soț. Lovitura a fost atât de puternică încât nu mai vrea să audă de femei. Trăiește singur, într-o garsonieră aproape de casa lui Vlad și are o relație strânsă cu băieții lui. Iar când vine vorba de nepoți, îi alintă cât poate și le face sarmale și cele mai bune plăcinte.

„N-aș putea să mai accept pe cineva lângă mine!”

„În ultimii 17 ani, de când eu am două stenduri, din cauza unui infarct cu stop cardiac, mi s-au întâmplat toate lucrurile rele. Am avut atunci stop cardiac timp de 26 de secunde, la Budimex. Cât să mai ducă și inimioara asta? Am sufletul încărcat. Am trecut prin viață cu de toate. (…)

Am divorțat, ea s-a împăcat cu primul bărbat ieșit din pușcărie, mi-a luat și copilul care acum e mare. Și am rămas doar cu Vlad și Șerban. Sunt singur, nici n-aș putea să mai accept pe cineva lângă mine. Am și eu tabieturile mele”, a mărturisit acesta într-un interviu pentru Cancan.

„Deocamdată mă descurc, pentru că știu să spăl, să-mi gătesc, să calc”

Viața nu e ușoară pentru Florin Huidu și la 71 de ani are un mare regret. Ar fi trebuit să rămână la Sevilla în anul în care Steaua a câștigat Cupa Campionilor. Dar nu se lasă. Pe lângă pensie, mai lucrează pe unde poate, pentru că nu concepe să stea pe capul copiilor. „Și copiii au problemele, familiile lor.

Mai lucrez colo-colo, nu mi-a fost rușine să duc la școală și copii din blocurile din zonă. Muncesc, care e problema. Și sporadic, pe la câte o firmă. La 71 de ani cine să te mai primească? Am fost director, am muncit, am terminat Politehnica cu 10. N-am furat un leu. În primul rând aveam copiii pe care trebuia să-i apăr și să nu-i fac de rușine. Deocamdată mă descurc, pentru că știu să spăl, să-mi gătesc, să calc.

Tatăl lui Șerban Huidu e alături de copii și nepoți

„Frati-miu era primar la mine în comună. Imediat îl dădeau jos..”

Am ajuns într-o situație grea, îți vine să-ți iei câmpii. Dar am frigiderul plin. Mă duc cu sarmale la copii, am nepoți. (…) Am fost prost pe vremuri. Am fost cu Steaua la Sevilla. Făcusem un an ieșirea din producție pentru cursuri de limba spaniolă. Au rămas 123 de inși acolo, din cinci avioane. Dar frati-miu era primar la mine în comună. Imediat îl dădeau jos. Știam spaniolă la perfecție. Îmi pare rău, dar ce să fac?”, a mai spus acesta.

„Șerban are un suflet atât de bun…”

Când Vlad și Giulia au fost plecați în America Express, toată familia a sărit să-i ajute pe cei mici. Și tare s-a bucurat că la una dintre probe Vlad a cântat la frunză, lucru învățat de la el, deși nu prea are ureche muzicală…  „Nepoții au rămas cu cuscrul, cât ei au fost plecați la America Express.

Cu tatăl Giuliei, apoi mama ei a plecat cu copiii. Am sărit cu toții, ca să ne ajutăm. Și eu, și Șerban. Șerban are un suflet așa de bun. Astă vară, când am venit de la Costești, era o căldură în București.

„În țara asta nu cred că există om să cânte mai frumos ca mine la frunză”

Și mi-a făcut o surpriză. Mi-a băgat un geamantan din ăla, un aer portabil pe balcon, de am avut răcoare. (…) Știu că au câștigat anumite probe, vreo opt din 11. Una dintre probe a fost să cânte fiecare la un instrument din natură. Fi-miu a ales să cânte la frunză. Mi-a zis: Măi, tata, mi-am amintit de tine. În țara asta nu cred că există om să cânte mai frumos ca mine la frunză. Și a cântat „Constantine, Constantine”. El nu prea are ureche muzicală”, s-a destăinuit bărbatul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre