Tenorul Vlad Miriță se iubește pe acte cu „mama Natură”, iar asta i-a schimbat viața

Tenorul Vlad Miriță se iubește pe acte cu „mama Natură”, iar asta i-a schimbat viața
Când dragostea e mare și adevărată, nimic nu îi poate sta în cale. Nici măcar insectele de la țară sau curcanii. Tenorul Vlad Miriță, cel care a reprezentat România la Eurovision  cu ani în urmă, trăiește o fabuloasă poveste de amor. La țară.

Tenorul Vlad Miriță se iubește pe acte cu „mama Natură”, iar asta i-a schimbat viața. Acum cinci ani, pe 28 august, s-a căsătorit cu marea dragoste a vieții lui. A fost o nuntă cum, numai în povești se vede. Tenorul Vlad Miriță care avea 35 de ani pe atunci și-a unit destinele cu Maria Natura, un frumos model, la Târgoviște, orașul natal al solistului, în fața unui sobor de 15 preoți.

Acum două zile, iubita sa soție a avut aniversarea, iar tenorul i-a făcut o urare emoționantă, pe pagina sa de Facebook. „Am adunat în câțiva ani o mică și frumoasă istorioară. Am trăit împreună cele mai fericite momente din viață. Astăzi e ziua ta – dar ai avut grijă să mă serbezi pe mine înaintea ta – în stilul tău – cu multă dragoste. Îți mulțumesc iubita mea Soție, pentru toate. La mulți ani Maria Natură-Miriță”, a scris tenorul. Și el a avut aniversarea.

A mers, cu Nicol, la Eurovision

Nico şi Vlad Miriţă cu melodia Pe-o margine de lume ( m.: Andrei Tudor; t.: Andreea Andrei, Adina Şuteu) au fost câştigătorii finalei concursului de preselecţie pentru Eurovision Song Contest 2008.

După o relație de patru ani cu una dintre artistele trupei Amadeus, care s-a terminat în 2014, Vlad și-a găsit alinarea în brațele Mariei. Modelul avea doar 19 ani atunci. Peste doi ani, frumoasa Maria i-a dăruit soțului ei iubit un urmaș.

A asistat la nașterea fiului

Vlad Miriță a vorbit despre venirea pe lume a băiețelului său, dezvăluind că a asistat la nașterea celui mic. Cântărețul a explicat că și-a dorit mult să asiste la naștere, acesta considerând că „este bine să fie acolo și bărbatul”.

„Am fost acolo. A născut natural. A fost o dorință a amândurora și am rezistat. Este impresionant. Eu cred că e bine să fie acolo și bărbatul, dar nu prea se practică. Știu că din punct de vedere logistic sau al managementului pentru doctor, mai e unul acolo – dacă mai leșină și ăla, e o problemă în plus. E bine să nu fie, dar pentru cuplu bine să fie și el”, a declarat Vlad Miriță la Antena 3.

Cum a apărut Moșia Chindia

Îndrăgostit până peste cap de iubita sa soție, și vrând să le ofere o viață bună cu hrană sănătoasă și aer curat ei și copilului, Vlad Miriță și-a descoperit o nouă pasiune. Cunoscutul tenor și-a deschis o fermă. La început acesta a dorit ca doar familia sa să beneficieze de pe urma ei, dar în timp, afacerea s-a extins, alături de un antreprenor, Dan Cârstea. Miriță este foarte mulțumit de ceea ce a realizat și spune că ideea i-a venit pentru că așa a fost crescut și el la bunici.

Crește animale, are și un solar unde cultivă legume. Ferma, care se întinde pe un teren de 3 hectare se numește Moșia Chindia și este în apropiere de Târgoviște.

„Ideea de a face o fermă mi-a venit pentru că eu am copilărit în gospodăria bunicilor. Am crescut cu animale, cu tradiții, cu tăiatul porcului iarna … Mâncarea procesată, industrializată e foarte ieftin de obținut, dar undeva tot e un cost. Noi spunem că nu are în ea costul cu asigurarea medicală, pe care îl plătești mai târziu. Asta e o mâncare care te hrănește sănătos sau care chiar te vindecă”, a povestit Vlad Miriță, la Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Sursa foto: Facebook / Vlad Miriță

E unul din miliardarii lumii, iar el trăiește modest. Twitter îi aduce banii

Recomandarile noastre