Tora Vasilescu trăiește un coșmar. Marea actriță își plânge amarul. „O rușine…”

Tora Vasilescu trăiește un coșmar. Marea actriță își plânge amarul. „O rușine…”
E una dintre mai mari actrițe pe care le are România și niciodată nu s-a gândit că va putea trece printr-un asemenea moment neplăcut.

Tora Vasilescu e cu nervii la pământ și nu știe cum să se descurce, în condițiile în care doar la energie electrică a primit o factură de 7000 de lei.

 Tora Vasilescu trăiește un coșmar. Marea actriță își plânge amarul. „O rușine…”

A ieșit de câțiva ani la pensie și a sperat că va duce o viață liniștită. Din nefericire însă, Tora Vasilescu trăiește e într-o situație disperată și nu știe cum să rezolve problema. Într-un interviu pentru Fanatik, vedeta spune că a primit o factură de 7000 de lei, adică dublu față de pensia pe care ea o încasează de la teatru.

Mai mult, vedeta spune că în ultima Vperioadă nu a mai avut nici spectacole, nici nu a mai invitată la emisiuni, așa cum se întâmpla odinioară. Vedeta susține că trăiește doar din pensie și e șocată gândindu-se că nu va mai putea nici grădina să o ude…

„România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există. Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat…așa a fost legea pentru mine….la 50 de ani.

Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV-ul multe seriale…și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă.

„Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florile?”

Eu nu am fost avertizată, mi-am udat grădina, n-am făcut petreceri. Eu ce fac? Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florile? Toată bucuria, toată pregătirea pentru anii aceștia a fost grădina asta. Cultiv legumele mele. (…) Nu mai pot face colaborări, că nu îmi mai permite sănătatea și poate nici subiectele nu mă atrag.

Cel mai mult am fost vara asta la Festivalul Filmului Românesc, la Iași, la Câmpulung. Oamenii s-au străduit din puținul pe care-l au, pentru că să știți că nu vin sponsorii să arunce cu banii. (…) Nici n-am crezut vreodată că o să apuc această vârstă și datorită filmelor care s-au tot redat, a serialelor, să fie atâta simpatie. Și încerc să-mi țin respectul față de mine în primul rând”, a mărturisit celebra actriță.

Sursă foto: youtube