Trăiește de trei ani ca un hobbit din Stăpânul inelelor. O poveste uluitoare din zilele noastre. VIDEO

Trăiește de trei ani ca un hobbit din Stăpânul inelelor. O poveste uluitoare din zilele noastre. VIDEO
Un italian a decis să se mute la țară, într-un loc liniștit și să trăiască tihnit, împreună cu familia sa. Este fan al filmelor din seria Stăpânul inelelor, așa că ”s-a făcut” hobbit.

Un italian este invidiat pentru viața de poveste pe care o trăiește. Locuiște într-o zonă înconjurată de dealuri, păduri și râuri line. A construit acolo o casă mare și alte patru mai mici, exact după modelul celor din Comitat, locul unde locuiau hobbitii din seria filmelor Stăpânul inelelor.

Trăiește de trei ani ca un hobbit din Stăpânul inelelor

Stăpânul inelelor i-a schimbat radical viața. Nicolas Gentile, un italian în vârstă de 37 de ani, îşi duce viaţa asemenea unui hobbit din „Lord of the Rings”. Bărbatul şi-a construit propria versiune a zonei Shire la Bucchianico, o comună din munţii provinciei Abruzzo.

„Odată cu trecerea timpului, mi-am dat seama că prietenii mei, rudele mele şi fermierii din Bucchianico au trăit întotdeauna ca nişte hobbiţi. Lucrează ca nişte hobbiţi, efectuând activităţi strâns legate de natură. Sărbătoresc ca nişte hobbiţi, organizând festivaluri şi dansuri, şi chiar se îmbracă ca nişte hobbiţi”, povestești italianul pe rețelele de socilizare. Are și blog.

Nicolas Gentile a decis acum trei ani să renunţe la meseria de patiser şi să ducă o viaţă de hobbit. „Am iubit întotdeauna literatura şi filmele fantastice. Dar într-un punct al vieţii am simţit că trăiesc aventurile altora şi nu pe ale mele. Aşa că m-am decis să îmi trăiesc viaţa precum personajele din filmele pe care le iubesc”, spune italianul.

Nicolas a proiectat o casă de hobbit şi a căutat un loc pentru construcţia ei. A ales o zonă împădurită de pe dealurile din jurul Bucchianico, unde a cumpărat un teren întins pe două hectare. Recunoaşte că şi-a investit aproape toate economiile.

Nicolas Gentile, un italian în vârstă de 37 de ani, îşi duce viaţa asemenea unui hobbit din „Lord of the Rings”

De ce a vrut să trăiască precum un hobbit

Nicolas Gentile îşi prezintă noua sa viaţă pe Instagram, unde postează zilnic imagini cu locuinţa de hobbit şi activităţile sale. Este însoţit în aventura sa de câţiva prieteni. Bărbatul îşi doreşte chiar să contruiască un sat pentru hobbiţi care să se numească „Ţinutul Gentile”.

”Vom construi, în acest teren de peste două hectare situat între dealuri, păduri și râurile din provincia Abruzzo, o Mare Casă Hobbit. Cu coridoare, camere de oaspeți, saloane, săli de mese, camere unde poți să experimentezi adevăratul confort al hobbiților. Plus alte 4 case de hobbi mai mici, împrăștiate printre pajiști și păduri și alăturate de cărări, garduri vii și garduri”, scrie Nicolas Gentile pe blogul său.

În celebra saga a scriitorului J.R.R. Tolkien, „Stăpânul inelelor”, Comitatul a fost un loc minunat, în care trăiau hobiții, un popor imaginar. Scriitorul l-a descris ca un popor rural care trăia în case joase, cu uși și ferestre rotunde.