Un anunț șocant: „Madonna ne-a părăsit foarte devreme”. Ce s-a întâmplat cu regina muzicii pop?

Un anunț șocant: „Madonna ne-a părăsit foarte devreme”. Ce s-a întâmplat cu regina muzicii pop?
Internetul reușește să ne surprindă zilnic. De-a lungul timpului, informațiile s-au distorsionat în călătoria prin online, așadar au fost făcute numeroase confuzii, unele mai amuzante ca altele.

Legenda fotbalului argentinian Diego Maradona a murit miercuri seara. Moartea fotbalistului a lăsat întreaga lume în doliu. Pe măsură ce fanii din întreaga lume au acordat tribute pentru Maradona, numele legendei a început să fie în tendințe. Dar, alături de Maradona, și regina muzicii pop, Madonna, a început să apară în știrile de pe Twitter, datorită unor fani confuzi și ignoranți.

Au curs râuri de mesaje de condoleanțe pe Twitter pentru Madonna, până s-a aflat că vedeta este bine-merci, iar numele său a fost confundat de Twitter cu Maradona, celebrul fotbalist care a murit  miercuri.

Condoleanțe pentru Madonna

Numele Madonnei a urcat brusc în topul căutărilor pe Twitter, pentru că unii utilizatori au crezut că ea este cea care a murit, fiind făcută o confuzie între Maradona și Madonna. Fanii reginei popului au citit greșit numele Maradona și au postat pe rețelele sociale valuri de mesaje prin care își exprimau tristețea.

Până să-și dea seama că cel care murise este Diego Maradona, mulți fani au anunțat dispariția mult prea devreme a  Madonnei: „Nu, Madonna ne-a părăsit foarte devreme”, „Aproape am avut un atac de cord când am văzut pe Twitter valurile de mesaje despre presupusa moarte a Madonnei”.

Gafa uriașă nu a scăpat netaxată, iar internauții revoltați de confuzia dramatică au postat mesaje pentru cei neatenți: „Tendințele Twitter de astăzi îmi arată că în lume există trei tipuri de oameni: cei care îl iubesc pe Maradona, cei care îl urăsc pe Maradona și dislexicii care îl confundă cu Madonna”, „Madonna a văzut că au ucis-o … Madonna a văzut că cei de pe Twitter au dislexie și Maradona a murit”.

Cel care a decedat a fost însă cel considerat de către mulți din lumea fotbalului ca fiind cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, împărțind cu Pelé titlul de Jucătorul Secolului decernat de FIFA, Maradona a murit astăzi în urma unui stop cardio respirator.

Maradona, iubit și urât: „Și-a transformat viața personală într-un spectacol, iar acum trăiește o dramă”