Știți bancul cu bătrânul și borcanul? Râzi cu lacrimi

Știți bancul cu bătrânul și borcanul? Râzi cu lacrimi
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! Am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Unui bărbat în vârstă de 85 de ani, i-a fost solicitat de către medicul său o proba pentru număr de spermatozoizi, ca parte a examenului fizic. Doctorul a dat omului un borcan și a zis:

– Ia acest borcan acasă și să adu înapoi mâine o probă de material seminal.

A doua zi, bărbatul în vârstă de 85 de ani, a reapărut la cabinetul doctorului și i-a dat borcanul, care era la fel de gol și curat ca și în ziua precedentă. Doctorul a întrebat ce s-a întâmplat și omul a explicat:

– Ei bine, doctore, e așa – mai întâi am încercat eu cu mâna dreaptă, dar nimic. Apoi am încercat cu mâna stângă, dar încă nimic. Apoi am chemat pe soția mea pentru ajutor. A încercat cu mâna dreaptă, apoi cu stanga, încă nimic, a încercat cu gura, mai întâi cu dinții, încă nimic. Noi chiar am chemat pe vecina noastra, doamnă de lângă a încercat de asemenea, mai întâi cu ambele mâini, apoi o subsuoara. Mai mult,  ea chiar a încercat între genunchi, dar încă nimic! Doctorul a fost șocat.

– Ați cerut ajutor chiar și la vecină?

Bătrânul a răspuns:

– Da. Și niciunul dintre noi nu a putut deschide borcanul.