Un monstru din adâncuri a ieșit la suprafață. A apărut pe o plajă din California

Un monstru din adâncuri a ieșit la suprafață. A apărut pe o plajă din California
O creatură neagră, cu gura căscată în care se iveau niște dinți foarte ascuțiți, ca în filmele de groază. Creatura zăcea pe nisipul din zona protejată Crystal Cove State Park din Laguna Beach, California.

O creatură necunoscută a șocat pe cei care au găsit-o pe nisipul fin a unei plaje din Laguna Beach, California. În cele din urmă a fost identificată: monstrul stă doar în apele adânci ale oceanului și a fost văzut extrem de rar.

California State Park a publicat imagini cu peştele pe reţelele de socializare şi a fost identificat ca fiind cel mai probabil Football Fish din Pacific

Un monstru din adâncuri a ieșit la suprafață

Un peşte monstru, cu dinţi ascuţiţi ca sticla, având formă de minge de fotbal, a fost găsit pe o plajă din California săptămâna trecută, scrie CNN.

California State Park a publicat imagini cu peştele pe reţelele de socializare şi a fost identificat.  Cel mai probabil este Football Fish din Pacific.“Să vezi un astfel de peşte intact este foarte rar şi nu se ştie cum şi de ce a ajuns pe ţărm”, a fost un mesaj pe Facebook.

Peștele ciudat stă doar în apele adânci ale oceanului

Parcul Pacific  a explicat că Football Fish este unul dintre cele 200 de specii de peşte pescar din lume şi se găseşte în mod normal în apele adânci ale oceanului. Dinţii creaturii sunt ascuţiţi ca nişte bucăţi de sticlă. “Gura sa largă este capabilă să înghită prăzi de mărimea corpului său”.

După mărimea creaturii şi tulpinii proeminente din vârful capului, California State Parks a precizat că este o femelă. “Doar femelele au o tulpină lungă pe cap cu bioluminiscenţă în vârf. Este o momeală pentru a atrage prada în ape la o adâncime de 900 de metri”, potrivit Crystal Cove State Park.

Femelele pot creşte până la 60 de centimetri, în timp ce masculii mult mai puţin. Corpul peştelui este în posesia Departamentului pentru Peşti şi Animale Sălbatice din California, potrivit CNN. El va fi studiat în scopuri de cercetare şi educaţionale.


Monstrul despre care sunt informații că trăiește de 15 secole într-un lac

Crește un monstru în adâncuri. Un rechin cu două capete prins și eliberat înapoi în apă

Recomandarile noastre