Unul dintre cei mai buni profileri FBI calcă în picioare tot ce s-a spus despre moartea Mădălinei Manole. Cere redeschiderea cazului

Unul dintre cei mai buni profileri FBI calcă în picioare tot ce s-a spus despre moartea Mădălinei Manole. Cere redeschiderea cazului
Au trecut 13 ani de când una dintre marile voci ale României, Mădălina Manole, a trecut la dreapta Domnului. Chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Artista a fost găsită fără suflare în casa ei din Otopeni și după multe cercetări, autoritățile au ajuns la concluzia că a fost vorba de o sinucidere.

Acum, unul dintre cei mai cunoscuți profileri FBI care s-a implicat în moartea suspectă a Mădălinei Manole, Mihaela Brooks, demontează tot ce s-a știut despre această nenorocire. Specialistul susține că moartea cântăreței ar fi fost o crimă bine pusă la punct.

În plus, conform unei anchete făcute de mai mulți experți profileri FBI, ar exista 25 de probe care arată că Mădălina Manole nu s-a sinucis. Aceștia au analizat în amănunt nu doar mesajele artistei, ci și cum arata locuința în momentul tragediei, dar și faptul că pe gâtul vedetei ar fi existat zgârieturi care nu erau provocată de otravă.

„În stomacul ei s-au găsit 325 de ml de otravă, dar nu s-a luat în calcul otravă ajunsă în alte părți ale organismului”

“Sunt dovezi că a fost ucisă. Urmează să terminăm cât de curând raportul toxicologic. Nu poate combate nimeni asta, este scris și în raportul de autopsie. Am discutat cu expertul în toxicologie și așteptăm să ne dea raportul cu ștampila pentru a-l putea prezența instanței.

A fost găsită o singură amprentă a Mădălinei Manole, doar cea a degetului mare. Este imposibil ca Mădălina să fi ținut recipientul cu un singur deget. În stomacul ei s-au găsit 325 de ml de otravă, dar nu s-a luat în calcul otravă ajunsă în alte părți ale organismului.

Mădălina a putut să meargă, să facă câțiva pași și apoi otravă i-a fost fatală. Cantitatea de otravă a fost atât de mare încât ar fi putut ucide patru elefanți”, a mărturisit profilerul pentru Fanatik. De aceeași părere cu specialistul este și expertul FBI, Pete Klismet, care spune că artistei i-ar fi fost introdusă otrava cu forța pe gât.

Mădălina ar fi putut să trăiască

Pe de altă parte, profilerul e de părere și că Mădălina Manole ar fi putut fi salvată, dacă ar fi fost intubată corect, iar otrava s-ar fi eliminat rapid.  “Asistenta medicală care a venit la fața locului și a resuscitat-o timp de 55 de minute a dat o declarație în care a spus că i-a ridicat capul Mădălinei și a constat că avea o lovitura la cap. Apoi a intubat-o și i-a oferit prim ajutor. Tu, ca soră medicală, nu ai voie să lași intubația să se ducă până în esofag.

„Dacă Mădălina înghițea otravă, pe mănușile asistentei medicale ar fi trebuit să se găsească urme de otravă”

I-am aratat pe video că tubul se oprește în epiglotă. Dupa ce a intubat-o, a urmat resuscitarea. Dacă Mădălina înghițea otravă, pe mănușile asistentei medicale ar fi trebuit să se găsească urme de otravă si nu s-au găsit. În raportul de autopsie scrie că această substanță nu iese la spălat. I s-a introdus pe gât această substanță, dar și prin alte mijloace…

 

„Pe tricoul asistentei nu există nicio urmă”

Asistenta medicală scrie în raport că în momentul în care a dezintubat-o pe Mădălina, a început să i se scurgă pe nas și gură o substanță mirositoare încât ei și șoferului le venea amețeală de cât de puternică era. Aceasta are o nuanță roz și un miros îngrozitor. Pe tricoul asistentei nu există nicio urmă. Pupilele ți se dilată dacă ai ingerat aceasta substanță. S-au făcut studii pe animale și așa reacționau toate. Mădălina avea pupilele dilatate”, susține Mihaela Brooks.

Recomandarile noastre