Vai, ce deliciu! Pâine cu usturoi și camembert, o cină preparata in 10 minute

Vai, ce deliciu! Pâine cu usturoi și camembert, o cină preparata in 10 minute
Dacă nu aveți idei ce e ați putea pregăti pentru cină sau pentru o gustare frugală, vă spunem noi. Această rețetă este cu adevărat delicioasă și vă va umple bucătăria de arome.

Pentru a prepara pâine cu usturoi și camembert nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente. Este posibil ca acestea să le regăsiți în casă pur și simplu așa că vă puteți apucat de gătit foarte repede. Amestecul de arome, cea de camembert, cea de usturoi și cea de rozmarin se completează perfect una pe alta, rezultând un preparat care vă va umple de bucurie.

Este ideal să preparați această pâine cu usturoi și camembert atunci când vă grăbiți și nu aveți prea mult timp la dispoziție, dar vreți să puneți pe masă ceva cu adevărat ieșit din comun, senzațional. Dacă aveți curajul să vă serviți oaspeții cu acest preparat veți constata că aceștia vor fi mai mult decât încântați.

Ingrediente pentru pâine cu usturoi și camembert

O pâine

O roată de camembert de minim 200 g

Usturoi

Ulei de măsline

Rozmarin proaspăt

Sare mare

Mod de preparare

Pentru început, curățați usturoiul și tocați mărunt sau da ți-l pe răzătoarea mică . puteți folosi cat de mult usturoi credeți că vă face plăcere. Amestecați usturoiul pisat cu ulei de măsline și cu frunzele de rozmarin mărunțită și ele. Secționați în mijlocul pâinii, cu un cuțit un capac de dimensiunea roții de camembert.

Ulterior tăiați pâinea longitudinal și apoi transversal astfel încât să rezulte pătrățele de aproximativ  2 – 3 centimetri pătrați, evitând zona în care ați decupat capacul pentru camembert. Poziționați luata de camembert în lăcașul predestinat, apoi ungeți tăieturile pâinii cu amestecul de usturoi cu ulei de măsline și frunze proaspete de rozmarin.

Puteți unge dacă vă mai rămâne amestec și pe deasupra nu doar în interiorul tăieturilor. În final presărați deasupra pâinii sare grunjoasă, puneți pâinea într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați la cuptor pentru 25 de minute. Pentru a vedea mai clar cum se prepară pâinea cu usturoi și camembert, urmăriți video-ul următor.

Sursa: Facebook

Recomandarile noastre