Vedetele OTV-iste Magda și Tolea Ciumac, de la faimă, la pușcărie. Iată ce s-a ales de ei

Vedetele OTV-iste Magda și Tolea Ciumac, de la faimă, la pușcărie. Iată ce s-a ales de ei
Au făcut spectacol și audiență la tv, în emisiunea lui Dan Diaconescu, unde au vorbit despre dispariția avocatei Elodia Ghinescu. Magda și Tolea Ciumac nu mai sunt soț și soție de mulți ani, însă copilul lor a devent un adolescent foarte frumos.

Magda și Tolea Ciumac au fost în atenția jurnaliștilor când apăreau la televizor, spunându-și părerea în controversatul caz al Elodiei, dar au rămas pe prima pagină a ziarelor și după ce s-a încheiat maratonul serilor la OTV. Femeia venise să-l acuze pe Tolea că ar fi fost complice al dispariția avocatei din Brașov, mister neelucidat nici în ziua de astăzi.


Căsătoriți când au ajuns cunoscuți în România, Magda Ciumac și Tolea (pe numele real Anatolie, fost vicecampion național de lupte greco-romane) parcă nu s-au mai înțeles atât de bine odată ce au atins celebritatea. Deși erau părinții unui băiețe de 2 ani, în 2008 și-au spus la revedere, în urma unui divorț cu mare scandal.

A întâlnit doar bărbați bogați

Focoasa brunetă și-a refăcut viața, din 2011, în brațele lui Andrei Rain, proprietarul unuia dintre cele mai populare restaurant din Timișoara. Au avut o relație de șase ani, până când Magda s-a îndrăgostit lulea de un italian, pentru care a făcut naveta chiar și de două ori pe săptămână.

Se pare că ultimii trei ani și i-a petrecut alături de Ricardo, italianul despre care aminteam, după cum chiar ea a anunțat pe rețelele de socializare. Mai mult, bruneta a spus că Ricardo nu i-ar fi doar iubit, ci și soț, cei doi fiind deja căsătoriți. Au rămas în continuare să facă naveta România – Italia, până vor hotărî unde să se stabilească, potrivit wowbizz.ro.

După cum se poate observa în imagini, Magda Ciumac nu s-a schimbat foarte mult. Tot brunetă și veselă, cu multă poftă de vorbă și de viață. La fel de suplă, cu un trup armonios și un chip nebrăzdat de riduri, fosta soție a luptătorului K1 arată la fel de bine ca odinioară.

Ea l-a prezentat și pe fiul ei cu Tolea Ciumac, pe nume Alexandru, care acum are aproape 17 ani. Se pare că băiatul a fost crescut mai mult de mamă.

„Fiul meu, din păcate, nu mai păstrează legătura cu tatăl lui. Nu pentru că nu vrea, dar așa au decurs lucrurile. L-am educat și i-am spus că tatăl lui, bun sau rău, e tatăl lui. Are numărul lui, are conturile lui de socializare, când o să vrea să îl caute, o să fie decizia lui. Oricum, un tată, nu poate fi numit tată din moment ce îți cauți copilul de 4 ori în 14 ani aproape. Dar noi îi dorim numai bine!”, a spus Magda Ciumac pentru Ciao.

Și el și-a refăcut viața cu o femeie la fel de focoasă

Fostul luptător K1 Tolea Ciumac (47 de ani) s-a recăsătorit după divorțul de Magda, femeia care i l-a dăruit pe Alexandru. După mai mulți ani de relație, Tolea a pășit în fața altarului în 2014 cu Alina, un fost iepuraș Playboy. Însă, între prima și actual soție a existat un adevărat război mediatic care a ajuns inclusiv în instanță. Magda și Alina s-au acuzat reciproc că s-au denigrat, ambele insinuând că cealaltă ar practica cea mai veche meserie din lume. Conflictul s-a stins în cele din urmă, iar unul din procesele pe care Magda i le-a intentat Alinei pentru că o denigrase public a fost câștigat de fosta nevastă a lui Tolea în anul 2018.

Tolea, condamnat la 3 ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări


Tolea Ciumac a fost condamnat în octombrie 2020 la 3 ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări. Însă, când oamenii legii au ajuns la el acasă, în comuna Roșu din județul Bacău, au realizat că acesta fugise din țară și se refugiase în Italia.
Astfel, urmărit internațional și refugiat în Italia, unde a cerut azil, pe motiv că în România nu ar fi avut parte de un proces corect, iar închisorile nu sunt conforme cu normele UE, Tolea le-a solicitat judecătorilor din Bacău să anuleze mandatul de arestare.
A fost capturat în 2021 de polițiștii din Italia, însă Tolea i-a convins pe judecători că nu reprezintă un pericol public, așa că magistrații l-au pus în libertate.