Veți arăta perfect la plajă. Ce alimente să consumați ca să aveți un abdomen plat

Veți arăta perfect la plajă. Ce alimente să consumați ca să aveți un abdomen plat
Ușor, ușor, ne îndreptăm către sezonul estival, iar doamnele și domnișoarele se gândesc cum să arate perfect.

Sezonul estival mai are puțin și bate la ușă, iar aceste sfaturi le sunt de un real ajutor femeilor.

Veți arăta perfect la plajă. Ce alimente să consumați ca să aveți  un abdomen plat

Odată cu apariția verii, doamnele încep să-și pună întrebări despre cum vor arăta la plajă. Dietele sunt la mare căutare, însă sunt puține cele care știu că trebuie să se ferească de anumite alimente și să opteze pentru altele. Pentru că există produse care fac cu adevărat minuni!

Specialiștii susțin că pentru a accelera metabolismul vă este extrem de utilă apa fierbinte cu zeamă de lămâie, al cărei rol este și îmbunătățirea calității pielii. De asemenea, apa cu lămâie previne balonarea și ameliorează indigestia, așa că o puteți consuma cu încredere înainte de a merge la plajă.

Bananele și ghimbirul, prietenele doamnelor și domnișoarelor

Dacă aveți probleme cu retenția de apă, optați pentru banane, fructe bogate în potasiu. La rândul său, ghimbirul are capacitatea de a descompune proteinele, ajutând astfel la reducerea balonării și gazelor. În plus, ghimbirul ține la distanță și răceala. Nu uitați de ceaiul de mentă, cu totul excepțional pentru tulburările digestive.

Dacă vreți să arătați bine la plajă, puteți înlocui cu succes berea cu un ceai rece de mentă și veți vedea diferența. Efecte antiinflamatorii asupra organismului îl are turmericul care reduce balonarea și constipația. De asemenea, papaya este cu adevărat o minune a naturii în ceea ce privește balonarea, pentru că ajută la stimularea sistemului digestiv. Nu uitați nici de ovăz, un aliment extrem de bogat în fibre, care are proprietăți antiinflamatorii.

Slăbiți cu zmeură

Dacă vreți să vă păstrați silueta sau să dați jos câteva kilograme, introduceți în dietă și zmeura. Potrivit unui studiu publicat în Journal of Nutrition, o singură cană cu zmeură previne acumularea de kilograme. Iar dacă vreți să țineți la distanță oboseala musculară, alegeți afinele.

Sursă foto: doc