Video. Lui Nadal i s-a sustras racheta de tenis chiar în timpul meciului de la Australian Open. Întâmplare halucinantă!

Video. Lui Nadal i s-a sustras racheta de tenis chiar în timpul meciului de la Australian Open. Întâmplare halucinantă!
Partida de deschidere de la Australian Open în care Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) a jucat împotriva lui Jack Draper (21 de ani, 38 ATP) a fost oprită dintr-un motiv incredibil. Jucătorul spaniol a rămas fără racheta de tenis.

Spaniolul Rafael Nadal a avut parte de un moment unic în cariera sa, care l-a lăsat mască, în timpul partidei. Tenismenul s-a trezit că a rămas fără racheta de tenis. La un moment dat, Nadal s-a dus la margine pentru a-și schimba racheta, dar nu a mai găsit-o. pe banca sa era o altă rachetă, pe care sportivul nu a recunoscut-o ca fiind a sa. El l-a chemat imediat pe arbitrul de scaun. „Ți-a luat cineva racheta?”, a fost întrebat Nadal. Sportivul a avut și răspunsul. „Copilul de mingi mi-a luat racheta! Îmi vreau racheta înapoi”, a spus Nadal.

Arbitrul a intervenit de îndată și l-a sunat imediat pe supervizorul turneului pentru a reclama incidentul. Practic, jucătorul spaniol Rafael Nadal nu și-a mai găsit racheta pe care o lăsase pe bancă, după ce copilul de mingi a confundat-o cu alta și a dus racheta de tenis pentru a fi racordată. După ce incidentul a fost soluționat, partida de deschidere a turneului Australian Open a continuat. În final, Rafael Nadal s-a impus în fața adversarului său britanic după patru seturi, cu 3-1 la general: 7-5, 2-6, 6-4, 6-1.

Rafael Nadal nu se consideră favorit la Australian Open

În conferința de presă a turneului, spaniolul a vorbit despre favoritul competiției. „Djokovic a obţinut nişte rezultate foarte bune la sfârşitul anului trecut şi a început cu victorii în acest sezon. Australian Open este un turneu care a avut întotdeauna succes pentru el. Anul acesta cred că el este marele favorit”, a spus Nadal.

Novak Djokovic ocupă în prezent locul 5 în clasamentul ATP. El are în palmares  un număr de 9 victorii Melbourne și este pe un trend ascendent. Cel mai recent a avut o victorie la turneul de la Adelaide International 1, împotriva americanului Sebastian Korda, 6-7 (8), 7-6 (3), 6-4.

Rafael Nadal intră în turneul Australian Open după ce a suferit două eşecuri în United Cup, o competiţie mixtă pe echipe, mai întâi împotriva numărul 12 mondial, Cameron Norrie, pentru primul său meci al anului, apoi împotriva lui Alex de Minaur.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre